Clean Medical - Dezinfectie Nebulizare, dezinfectie COVID-19 si dezinsectie, Bucuresti

Recomandari

...
Masuri de igiena pentru firme

Majoritatea statelor au reactionat la Covid-19 prin instituirea unor stari de urgenta, cu scopul de a preveni raspandirea virusului si astfel supraaglomerarea sectiilor din centrele medicale si punerea medicilor intr-o situatie dificila si coplesitoare.

Cu toate acestea, exista si companii importante, care nu isi pot intrerupe activitatea si trebuie sa functioneze in continuare. Pentru a-si continua activitatea in cele mai sigure conditii, aceste companii trebuie sa isi ia toate masurile de precautie pentru a proteja atat angajatii, cat si colaboratorii si clientii.

Inainte de instituirea masurilor de siguranta necesare, orice companie ar trebui sa raspunda la intrebari precum:

  • Cum imi pot proteja angajatii?
  • Ce masuri de igiena si de control ale virusului trebuie sa aplic imediat?
  • Ce trebuie sa fac pentru a respecta masurile impuse de reglementari si cum sa mentin aceste standarde?

Pentru toate aceste intrebari, exista un raspuns comun: pastrarea curateniei si dezinfectarea continua a suprafetelor, prin pastrarea igienei.

COVID-19 este o boala extrem de infectioasa, ce se raspandeste usor si rapid, intr-un interval scurt de timp.

Fara vaccin sau tratament specific, singura metoda de a tine departe virusul este preventia, prin mijloacele de igiena si dezinfectie stricte. Boala poate fi transmisa de la o persoana la alta prin secretii sub forma de picaturi mici, care sunt raspandite atunci cand persoana infectata tuseste sau stranuta. Aceste picaturi se aseaza pe obiectele si suprafetele din jur, pe care oamenii le ating frecvent.

De asemenea, picaturile se pot aseza si pe dedesubt, pe partea de sus si pe laturile multor obiecte si zone greu accesibile, care pot fi dificil sau imposibil de indepartat prin metode de curatare conventionale.

Controlul unui virus atat de infectios, care cauzeaza pandemie, necesita un nivel mai inalt de expertiza si masuri de control pe care doar un serviciu profesionist le poate oferi.

Folositi numai firme specializate in acest domeniu, intrucat serviciile profesionale de dezinfectare au tehnicile, echipamentele si cele mai potrivite si eficiente produse pentru dezinfectarea zonelor contaminate sau cu risc de contaminare. Siguranta angajatilor si a clientilor dumneavoastra este cea mai importanta!

Toate serviciile noastre de dezinfectare se bazeaza pe folosirea unor dezinfectanti autorizati EPA, de calitate superioara, cu actiune imediata.

Numai asa puteti fi siguri ca ati respectat normele de siguranta!

In aceasta perioada, dezinfectarea continua este necesara pentru mentinerea standardelor ridicate de igiena si combaterea coronavirusului.

Este foarte important de retinut ca, si dupa incetarea starii de urgenta, trebuie sa ramanem vigilenti si sa continuam folosirea practicilor de igiena cu care ne-am obisnuit.

...
Masuri de igiena pentru locuinta ta

CURATAREA SI DEZINFECTAREA LOCUINTEI:

– Purtati intotdeauna manusi de protectie;

– Curatati suprafetele cu apa si sapun si apoi folositi dezinfectant;

*Curatarea cu apa si sapun reduce murdaria si impuritatile de la suprafata, in timp ce dezinfectantul omoara bacteriile.

– Curatati si dezinfectati frecvent suprafetele des folosite/atinse.

Suprafetele si obiectele din locurile publice, cum ar fi carucioarele de cumparaturi, trebuie curatate si dezinfectate inainte de fiecare utilizare.

Cele mai atinse suprafete sunt: mesele, butoanele de la lift, tastatura, intrerupatoarele, clantele, manerele, telefoane, robinetele, chiuvetele si mai ales toaletele.

– Recomandam doar folosirea produselor certificate EPA.

Urmati, de fiecare data, instructiunile de pe eticheta pentru a asigura utilizarea corecta si eficienta crescuta a produsului.

Pentru suprafetele delicate, cum ar fi podeaua, covoarele sau draperiile,

curatati suprafata folosind apa si sapun sau produse de curatare adecvate pentru tipul de materiale respective, iar apoi folositi un dezinfectant acreditat EPA, eficient pentru acel tip de suprafata.

De asemenea, va recomandam sa testati solutia in prealabil pe o suprafata mica.

CURATAREA SI DEZINFECTAREA UNUI SPATIU CONTAMINAT:

In cazul in care un membru al familiei este suspect sau a fost diagnosticat cu COVID-19, acesta trebuie sa se izoleze intr-o camera separata, cat mai departe de ceilalti membri ai familiei.

Se vor deschide usile si ferestrele exterioare pentru a se asigura o circulatie rapida a aerului si astfel aerisirea incaperii. Este de preferat sa se astepte 24 de ore inainte de a se curata sau dezinfecta spatiul. Se vor curata si dezinfecta toate zonele utilizate de persoana bolnava.

Persoanei izolate trebuie sa i se asigure in permanenta produse de igiena personala, servetele, dezinfectant, iar in cazul in care exista o singura baie in locuinta, aceasta trebuie dezinfectata dupa fiecare vizita a persoanei infectate.

Asternuturile si prosoapele vor fi spalate la cea mai inalta temperatura posibila.