Smart Ecologic Consulting autorizatii mediu Bucuresti

Alte Servicii Mediu

...
Externalizare Servicii Mediu

 

Suntem autorizati de Ministerul Mediului in realizarea tuturor raportarilor si situatiilor obligatorii conform legislatiei de mediu in vigoare.

...
Responsabil de Mediu

Alege o firma ca Responsabil de Mediu. Este un serviciu pe care il asiguram pentru firme astfel incat nu veti fi nevoit sa angajati personal suplimentar. Putem asigura functiile si atributiile pentru postul de Responsabil de Mediu si Responsabil Deseuri din cadrul firmei Dvs. Suntem autorizati de Ministerul Mediului conform Legii 211/2011 si HG 856/2002 sa furnizam aceste servicii Accesand serviciul de Responsabil de Mediu / Responsabil Deseuri, vom prelua toate obligatiile de mediu ale companiei dumneavoastra, precum si medierea relatiei cu autoritatile de profil: Agentia pentru Protectia Mediului, Apele Romane, Administratia Fondului de Mediu, Garda de Mediu, APIA, Primaria locala, Politia Comunitara. Raportarile de mediu au termen maxim de predare stabilit de lege. Nedepunerea in termenul legal atrage amenzi din partea Garzii de Mediu dupa cum urmeaza:

  • Nedepunerea in termenul legal: 40.000 – 80.000 RON
  • Lipsa Registrului de Evidenta a Gestiunii Deseurilor: 5.000 – 50.000 RON (obligatoriu pentru toti agentii economici)
  • Lipsa Responsabil gestiune Deseuri sau Externalizare catre o societate autorizata: 5.000 – 50.000 RON
  • Lipsa contractelor de preluare a deseurilor colectate selectiv: 5.000 – 50.000 RON (obligatoriu pentru toti agentii economici)

 Intocmim:

1Registrul de Evidenta a Gestiunii Deseurilor 2Asiguram postul de Responsabil de Mediu si Responsabil Deseuri 3Verificare contracte deseuri si oferirea celei mai bune solutii din punct de vedere a costurilor 4Realizam GRATUIT auditul de mediu pentru intreaga societate, ce cuprinde si masurile de realizat pentru conformare 5Raportari catre Agentia pentru Protectia Mediului pentru: deseuri, ambalaje, substante toxice si periculoase, Compusi Organici Volatili, ulei uzat 6Raportari lunare catre Administratia Fondului pentru Mediu 7Raportul Anual de Mediu (RAM) 8Registrul Poluantilor Emisi si Transferati (PRTR) si Gaze cu efect de sera 9Raportari in SIM (Sistemul Integrat de Mediu)

 

Beneficii si Avantaje Platiti o taxa lunara si nu trebuie sa angajati personal suplimentar. Acest serviciu asigura atat postul de Responsabil de Mediu cat si cel de Responsabil Deseuri pentru firma Dvs.

Categorii
Date de contact
0785474747; 0722576546
Str.Nisipari , nr. 13, sector 1,
Distribuie