MaximMoving.ro - Mutari mobila, relocari locuinte si firme, Bucuresti

Maxim Moving - detalii firma

...
Maxim Moving - detalii firma

Sase motive pentru care sa lucrezi cu Maxim Moving:

  • Calitatea serviciilor noastre;
  • Rapiditatea serviciilor noastre;
  • Nu modificam pretul stabilit initial;
  • Nu avem costuri ascunse sau taxe suplimentare;
  • Se ofera polita de asigurare pentru mutarile de mobila si transportul altor bunuri;
  • Câstigi timp apelând la serviciile noastre.

Contacteaza-ne! Serviciile noastreMutari mobila

Fie ca ai de mutat doar o canapea sau mobila întregii case, cu noi acest proces se desfasoara simplu si într-un mod profesionist. Mutarea mobilierului necesita pregatire si un plan bine stabilit înca de la început; cu ajutorul profesionistilor nostri nu face decât ca mutarea sa fie o placere si nu un cosmar. 

Suntem atenti pentru a preveni accidentarilesau deteriorarile bunurilor dvs. la transport.

Relocari locuinte

Te muti într-un apartament nou? Serviciul de relocari este fix ce ai nevoie. De la împachetarea obiectelor fragile si pâna la mutarea obiectelor mari de mobilier, ne ocupam noi. Oferim asistenta în fiecare etapa a relocarii si avem grija ca tu doar sa te bucuri de noua locatie dupa ce am mutat obiectele tale la acel loc.

Mutari firme 

Te muti într-un nou sediu? Crezi ca activitatea de relocare la noul sediu este una costisitoare si anevoioasa? Cu noi totul o sa fie simplu si lipsit de griji. Avem multi ani de experienta pe acest segment si suntem profesionisti în planificarea relocarii firmelor sau a unor cladiri de birouri. 

Debarasari mobila

Ai nevoie sa scapi de mobilierul sau electrocasnicele vechi? Poti apela la serviciul nostru de debarasari mobila Bucuresti, iar noi te scapam de deseuri, materiale de constructii, mobilier vechi, sau de orice alt obiect de care nu mai ai nevoie în gospodaria ta.

Mutari nationale si internationale

Putem sa îti asiguram servicii de mutare si relocare nu doar pe raza municipiului Bucuresti, ci si la nivel national, în oricare din orasele din Romania, dar si la nivel international, acoperind orice stat din Uniunea Europeana, dar si orice tara din fostul URSS. Ne ocupam si de serviciile de manipulare atât la încarcare, cât si la descarcare.