Paco Construct - amenajari interioare si exterioare, constructii, renovari Bucuresti

Finisaje

...
Finisaje interioare complete

Finisaje interioare (zugraveli, gleturi, gresie si faianta, parchet, instalatii )
 

               Pe langa amenajari exterioare, constructii si renovari, Paco Construct a pus accent si pe divizia de finisaje interioare. Idealul nostru este de a pune la dispozitia clientului finisaje de cea mai inalta calitate, executate comform normelor europene.

               Un decor de invidiat nu inseamna sa aglomerezi diferite obiecte, decoratii, stiluri sau culori. Un decor deosebit este usor de iubit, dar destul de greu de realizat. Impreuna putem lucra la crearea unui ambient de interior care sa va faca sa va grabiti catre casa, iar la locul de munca angajatii sa vina cu drag, haina interioara a institutiei constituind un must have al succesului profesional.

               Confortul dumneavoastra conteaza pentru noi si suntem in masura, avand o experienta vasta in domeniu si o echipa foarte bine pregatita, sa punem cap la cap ideile si planurile dumneavoastra, ducand la bun sfarsit lucrari de foarte buna calitate care sa puna in valoare spatiul locuintei pe care o detineti, spatiile firmelor, caselor de vacanta sau al diverselor alte locatii. In acest sens, in domeniul finisaje interioare, executam orice tip de finisaje de la gresie-faianta, parchet, montaj usi, tamplarie PVC si aluminiu, instalatii sanitare-electrice, pana la mobilier la comanda. Putem da in plus o nota de eleganta, de aer nou si care sa va reprezinte. In afara de ansamblul de interior- culoare, tencuieli etc., lucram cu atentie sporita la detalii, efectele decorative (scafe rigips, spoturi etc…), fiind un plus important in spatiul dat,  aceste adaosuri fiind capabile sa transforme orice spatiu intr-un ambient placut, deosebit, fie de locuit sau de lucru.

               Executam zugraveli, montaje (parchet, gresie faianta, usi, etc.), instalatii de orice tip, gleturi (grosier/finisaj) si orice alte tipuri de finisaje interioare, conform cu dorinta clientului, calitatea fiind laudabila si totodata punand in valoare prestigiul firmei noastre.

               Solutiile de placari cu rigips pot fi folosite atat in proiectele rezidentiale, cat si in cele de birouri sau comerciale, putem aduce importanta fiecarui detaliu, constituind in final un tot unitar care sa merite invidiat si placut de folosit. Astfel, dupa o suficienta atentie si implicare, functionalitatea si estetica pot aduce un real succes interiorului locuintei dumneavoastra sau spatiului de lucru.

               Paco Construct poate oferi cu maxima competenta toate serviciile de specialitate necesare realizarii proiectelor dumneavoastra. Realizam toata gama de lucrari pentru amenajari interioare  in firme, institutii de stat, unitati de invatamant prin utilizarea celor mai bune tehnologii manuale sau mecanizate, folosind unelte si utilaje profesionale.  

               Compania noastra a acumulat in timp multe proiecte pentru finisaje interioare si exterioare, reusind sa acumuleze un portofoliu impresionant de lucrari de exceptie.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de finisaje interioare:
Zugraveli;
Montaje (parchet, gresie faianta, usi, etc…);
Instalatii de orice tip;
Gleturi (grosier/finisaj);
Orice tip de finisaje interioare.
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

...
Montaj parchet

Montaj parchet (masiv, laminat, stratificat, dusumea)
     

               Amenajarea interioara este un proces complex, care poate porni inca de la proiectarea constructiei. Atunci cand ne dorim sa cream o atmosfera calda, prietenoasa, agreabila, in interiorul in care ne desfasuram activitatea sau in care lucram, trebuie sa gandim toate aspectele care ar avantaja atat spatiile mici, cat si incaperile generoase. Datorita texturii lemnoase, parchetul, spre deosebile de alte materiale pentru pardoseala, confera o senzatie de cald, de intimitate, fiind cel mai des utilizat pentru locuinte in mod special, si, mai nou, chiar folosit in bucatarii si in bai, cat si pentru institutii. Pardoseala folosita intr-un spatiu interior ramane o suprafata cu miza in design, dar si in evaluarea gradului de confort.

               Alegerea si montarea parchetului este una din etapele care merita toata atentia si cautari indelungi pentru a asorta stilului dorit, nuantei si dimensiunii incaperii.  Cu un buget fix si cu un pic de creativitate, noi putem sa adaugam stil si personalitate in orice parte a casei. Paco Construct va ajuta sa decideti ce tip de parchet este cel mai potrivit pentru cerintele dumneavoastra. In domeniul montajului de parchet executam orice tip de montaj, de la parchet laminat, stratificat, pana la parchet masiv (stejar, fag, bambus, etc).

               Parchetul trebuie sa confere confort si rezistenta. Un parchet de calitate superioara si cu un montaj realizat atent, nu va face niciodata diferenta dintre o podea folosita rar si o podea intens circulata.

               Fie ca este masiv din lemn sau stratificat, fie ca optati pentru culori pamantii, gri sau maro deschis sau pentru albul care ramane in continuare printre preferintele noului, alegerea modelului si nuantei de parchet este una dintre cele mai dificile sarcini cand vine vorba de amenajarea locuintei sau a spatiului de lucru. In functie de parchet, mobila va fi sau nu va fi un accesoriu laudat, ce va trebui pus in valoare, asortat, cautand nuante potrivite. Ca atare bugetul investit pentru pardoseala din lemn va merita toti banutii daca va fi ales cu grija, rabdare si montat cu o echipa foarte bine pregatita in domeniul amenajarilor.  Pe langa acestea, Paco Construct pune foarte mare pret pe materialele folosite la montarea parchetului, ceea ce confera rezistenta pardoselii.

               Plecand de la premiza ca repararea problemelor generate de diverse motive este mai costisitoare decat a lua din start unul lucru durabil si de calitate, care sa aiba un aspect deosebit, compania noastra poseda toate resursele materiale si umane care pot duce la bun sfarsit si ca de fiecare data la termen, proiecte de calitate si conform cu tendintele. Raportul pret-calitate constituind unul dintre atu-urile noastre care ne-a adus un feedback pe masura din partea clientilor nostri.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de montaj parchet:
Montare parchet laminat;
Montaj parchet stratificat;
Montare parchet triplustratificat;
Montaj parchet masiv;
Montare parchet tip dusumea.
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

...
Montaj gresie si faianta

Montaj gresie si fainata (baie, bucatarie, hol, birouri, exterioare)
       

               Functionalitatea si designul sunt doua mari provocari in amenajarea spatiolui de locuit cat si a celui de lucru. Nu este deloc usor sa te lupti cu tendintele vremii, cu dorintele fiecarui membru al familiei ori al colegilor si mai ales cu dorintele atat de curajoase ale copiilor sau adolescentilor care de foarte multe ori se impotrivesc celor conservatoare si simpliste pe care le prefera parintii. Iata de ce de fiecare data cand este nevoie sa amenajati interiorul bucatariei, bailor, holurilor sau aleilor exterioare, un specialist in domeniul amenajarilor este intotdeauna binevenit.

               Compania noastra are o istorie de aproape un deceniu si jumatate in domeniul amenajarilor interioare si in decursul vremii, prin profesionalism si tinta calitatii lucrului facut,  a adunat in portofoliu proiecte cu idei inovatoare, de la conservator la modern, bucurandu-ne la bun sfarsit de multumirea clientilor nostri. Montajul gresiei si faiantei este una dintre etapele prin care fiecare locuinta sau spatiu de birouri capata personalitate si caldura.

               Cand vine vremea sa amenajam bucataria ne vin in minte tot felul de intrebari, iar cele mai multe sunt legate de culori. Dar sa ne gandim ca nuantele pot fi combinate in fel si fel de variatiuni, nu trebuie sa ne limitam la sabloane, putem crea un spatiu personalizat si care sa nu se demodeze curand.

               De la bucatarii in verde viu sau culori calde ori cu diverse modele, la apartamente moderne cu accente de rosu si albastru, de la holuri in culori pamantii la bai cu tema nautica sau alb curat, echipa noastra Paco Construct va poate ajuta sa aduceti acasa si la preturi accesibile ceea ce v-a atras foarte mult in revistele de specialitate, ceea ce ati admirat in vizita la prieteni sau ati invidiat in emisiunile TV abordand amenajari cu buget extrem de scump si ceea ce candva vi se parea doar un vis. Prin lucruri simple putem crea impreuna cu ideile si dorintele dumneavoastra, un aspect simplu dar cochet.

               Fiecare colt din locuinta dumneavoastra va deveni astfel cate o poveste, spatiul oferit de fiecare incapare- fie ca este limitat ori generos, poate fi amenajat in acelasi stil caracteristic sau fiecare in stil propriu, mai ales cand membrii familiei ori colegii au preferinte diferite. Baia copiilor, baia de serviciu, bucataria sau bucata de living pe care sa o reprezinte gresia si faianta intr-o variata paleta coloristica si modele, holurile dintre dormitoare, si chiar spatiul de depozitare, cu un minim de efort din partea dumneavoastra si cu experienta si profesionalismul nostru va vor convinge ca esteticul poate sa devina realitate.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de montaj gresie si montaj faianta:
Montaj placi ceramice: bai, bucatarii, holuri si alei;;
Montaj gresie spatii birouri
Montaj placi ceramice spatii comerciale
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!

...
Vopsitorii acrilice (zugraveli)

Zugraveli interioare (birouri, apartamente case, spatii)
               Functionalitatea si designul sunt doua mari provocari in amenajarea spatiolui de locuit cat si a celui de lucru. Nu este deloc usor sa te lupti cu tendintele vremii, cu dorintele fiecarui membru al familiei ori al colegilor si mai ales cu dorintele atat de curajoase ale copiilor sau adolescentilor care de foarte multe ori se impotrivesc celor conservatoare si simpliste pe care le prefera parintii. Iata de ce de fiecare data cand este nevoie sa amenajati interiorul bucatariei, bailor, holurilor sau aleilor exterioare, un specialist in domeniul amenajarilor este intotdeauna binevenit.

               Culorile peretilor determina in mare masura efectul asupra oamenilor si a atmosferei unei incaperi, avand totodata capacitatea de a masca anumite defecte ale acesteia sau chiar a le infrumuseta.

               De aceea alegerea nuantelor potrivite trebuie gandita foarte bine. Pentru a lua o decizie corecta in aceasta privinta venim in ajutorul dumneavoastra, cu un paletar de culori, pentru a decide impreuna care este cea mai potrivita nuanta.

               Echipele noastre executa in conditii de calitate si profesionalism orice tip de zugraveala, in orice culoare (nuanta) facand ulterior curatenie in spatiile de lucru. Nu ramane decat sa va bucurati de noua atmosfera a spatiului.

               In domeniul zugravelilor (vopsitorii actilice, lavabile) executam orice tipuri de lucrari si reparatii, de la zugraveli interioare apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, pana la zugraveli exterioare fatade

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de vopsitorii:
Zugraveli interioare decorative;
Vopsitorii exterioare decorative;
Zugraveli interioare in 2 sau mai multe culori;
Vopsitorii exterioare in 2 sau mai multe culori;
Zugraveli birouri;
Vopsitorii spatii comerciale;
Zugraveli apartamente;
Orice tip de vopsitorii.
Garantia oferita de compania noastra este de minim 5 ani pentru orice lucrare efectuata!