Real Done 3D - Servicii DDD Bucuresti

Servicii curatenie

...
Curatenie la domiciliu

Orice garsoniera, apartament, casa sau vila are nevoie de curatenie periodica , iar serviciile specializate sunt alegerea ideala pentru curatenia la domiciliu generala sau de intretinere. Nu mai sta zile intregi facand curatenie la domiciliu si apeleaza la profesionisti pentru cele mai sigure si de durata servicii de curatenie la domiciliu.

 

...
Curatenie horeca

Oferim servicii de Curatenie Horeca institutiilor alimentare precum restaurate , bucatarii profesionale, cantine, companii de catering, laboratoare de cofetarii si alte locatii unde se gateste sau se servesc alimente.

 

...
Curatenie dupa constructor

Folosind tehnici moderne si echipamente speciale de curatenie dupa constructor sau de curatenie dupa renovare , echipa RealDone-3D va elimina cu usurinta urmele de vopsea , petele de var sau retusurile cimentate pe diferite suprafete .
 

...
Curatenie birouri, spatii comerciale

Serviciile de curatenie sunt complete, la standardate inalte, cu ajutorul unui personal si al unor echipamente profesionale si inovative.

Acestea asigura o eficienta atat a resurelor economice cat si a timpului dedicat acestui serviciu.

...
Spalare, curatare mochete

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa iti ofere servicii impecabile de spalare si curatare mocheta in Municipiul Bucuresti.

Fiecare tip de tesatura necesita o atentie deosebita in timpul procesului de curatare si spalare, pentru a preveni deteriorarea fibrelor

Categorii
Date de contact
0750418008
Str. Pogoanelor, nr. 150, sector 4
Distribuie