Scoala de Televiziune Junior TV Talent - Bucuresti

Cursuri

...
Prezentare stiri

Cititul la prompter, simularea emisiunilor "în direct" si transmisiunile din teren devin, pentru copilul tau familiare. Fiecare cursant va avea parte de o experienta individualizata, astfel încât progresele sa se poata observa imediat. Trainerii cursului de Prezentare Stiri au fost alesi tinând cont atât de notorietatea acestora dar, mai ales, de impactul pozitiv pe care îl pot avea asupra copilului tau. Stirile prezentate vor avea un topic generalist, cu subiecte de interes pentru cei mici, astfel încât fiecare text prezentat sa le trezeasca interesul.

...
Emisiuni de divertisment

Chiar daca vorbim de simulari de emisiuni de divertisment, nu vom face rabat la calitate. Copilul tau va sti exact care sunt toate responsabilitatile sale în realizarea acestor tipuri de emisiuni. Astfel, el va trece, pe rând, prin rolul de moderator, producator dar si participant în aceste show-uri create exclusiv de echipa Scolii de Televiziune "Junior TV Talent" si care se bucura de real succes atât în România cât si în plan international.

...
Radio

Emisia radio este una speciala prin limbajul aparent simplu utilizat. În cadrul acestor cursuri, copilul tau va învata sa îsi structureze textele care urmeaza sa fie citite "ON AIR" dar va învata si cum trebuie sa frazeze discursul pentru a fi înteles de toti ascultatorii. Nu în ultimul rând, cel mic va avea în portofoliu o emisiune radio special dedicata pentru el, care va fi distribuita în mediul online.
Radio

...
Actorie

Limbajul non-verbal nu trebuie neglijat niciodata! Prin intermediul acestui curs, cursantii nostri îsi vor dezvolta aptitudinile de a sublinia prin intermediul corpului si a mimicii ceea ce vor sa exprime. Cursul de actorie este perfect pentru ca cel mic sa ajunga sa interactioneze cu usurinta cu toti copiii din jurul sau.

...
Dictie

Claritatea si siguranta în exprimare vin o data cu exercitiul. Cursul de dictie îl va învata pe copilul tau sa spuna clar tot ce are de zis, fara a fi tradat de emotii sau de exprimari nefericite. Pâna la urma, modul în care îti expui punctul de vedere este cel mai important si poate fi, de multe ori, hotarâtor. Asadar, acorda-i sansa copilului tau sa ajunga un comunicator adevarat.

...
Curs de fotografie

Imaginea perfecta se construieste prin lumina, tehnica, moment si poveste. Cursul de fotografie al scolii de televiziune Junior TV Talent îi învata pei cei mici minunata lume vazuta prin obiectiv. Fie ca vorbim despre tehnica, echipamente, lumina, culoare, încadraturi si fotocompozitie, copilul tau va reusi dupa numai câteva cursuri sa faca fotografii spectaculoase atât cu un aparat foto profesional cât si cu telefonul mobil.
Curs de fotografie

...
Vlogging

Vrei sa înveti sa faci vlogguri ca un profesionist? Cei mai populari creatori de pe YouTube au dezvoltat comunitati de milioane de spectatori, adesea fiindca si-au aratat adevarata personalitate în fata camerei. Dar pentru începatori, vorbitul în fata camerei de filmat poate fi putin ciudat. Nu te teme, la scoala de televiziuen Junior TV Talent avem câteva îndrumari care te vor ajuta sa te simti în largul tau în timpul vlogurilor. Nu uita! Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei progresa mai mult.
Vlogging

...
Montaj

Daca ati fost atrasi întotdeauna de montajul continutului audio sau video, acest curs va va oferi cunostintele necesare pentru a întelege cum se face. Atentia acestui curs va fi orientata catre Adobe Premiere CC si catre asimilarea optiunilor sale pentru montaj video, productie audio, crearea graficii si folosirea de efecte video, cefecte speciale si si efecte tranzitie.

Categorii
Date de contact
0769295220
Strada Banului, Nr 3, sector 3
Distribuie