Centrele de Meditatii si Cursuri VictoriaEdu

Adulti

...
Cursuri de limbi straine

Centrul VictoriaEdu Unirii din Bucuresti  vine in sprijinul adultilor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza, franceza, germana si coreeana pentru a se dezvolta din punct de vedere personal si profesional.

Informatii Cursuri Limbi Straine Adulti:

Structurate in functie de nivelul initial de cunostinte al cursantilor:Utilizator Incepator (A1-A2), Intermediar (A2-B1), Mediu (B1-B2), Intermediar (B2-C1), Avansat (C1-C2).
Cuprind cate 16 sesiuni de pregatire (32 de ore) impartite in doua module (M1 si M2), fiecare modul avand cate 8 sesiuni de pregatire/luna (2 sedinte/saptamana);
Durata sedintei de pregatire este de doua ore.
Puteti opta pentru tipul de curs care se potriveste cel mai bine preferintelor, programului si bugetului dumneavoastra:

STANDARD – program fix prestabilit, grupa 8-10 cursanti, sedintele neefectuate nu se reprogrameaza;
FLEXIBIL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, grupa 4-8 cursanti, o sedinta pe luna se poate reprograma, daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans, neparticiparea unui numar de doi cursanti determina anularea sedintei si reprogramarea acesteia;
INDIVIDUAL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, pregatire individuala, o sedinta pe luna se poate reprograma daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans.
Dupa finalizarea cursului se acorda diploma de absolvire si in functie de nivelul de cunostinte, cursantii se pot inscrie sa sustina examene de certificare.

Gratuit! Evaluare initiala: cunostinte, stil invatare si personalitate.

Categorii
Date de contact
0723772727
Calea Victoriei, Nr 155, bloc D1, tronson 6, et 2, Sector 1, Bucuresti
Distribuie