Pro Gradina - Amenajari gradini Bucuresti-Ilfov

Sisteme de irigatii

Sistemele de irigare automatizate sunt elementul cheie, fiind responsabil pentru sustinerea unui spatiu verde sanatos.Cresterea cererii pentru acest produs a devenit in ultimii ani imperios necesara datorita climei in permanenta schimbare. Tehnologia de irigare s a îmbunatatit foarte mult în ultimii 15 de ani cu pompe eficiente, aspersoare, programatoare si sisteme prin picurare-irigarea prin picurare este un sistem precis, lent cu aplicarea directa a apei in sol.Serviciile de irigare sunt disponibile pentru toate tipurile de rezidentiale, comerciale, industriale. Sistemul de irigare este foarte important ca urmare a schimbarii conditiilor climatice din ultimii ani. Este foarte eficient dar si de urmarit in permanenta cantitatea de apa care o primesc plantele si gazonul sa nu devina la un moment dat daunatoare acestora.Sunt plante care necesita o cantitate moderata sau mai mare fata de apa.

Proiectare sisteme de irigatii

Udarea corecta va protejeaza investitia. Un sistem de irigatii proiectat si montat corect va ajuta la o utilizare corecta a apei si veti avea o gradina si un peisaj sanatos. Indiferent daca detineti un spatiu mic sau mare cu cu ajutorul unui sistem de irigatii va creste semnificativ sanatatea vizuala a spatiului verde. Sistemul de irigatii automatizat foloseste apa si o distribuie in mod eficient. Firma noastra poate monta un astfel de sistem in orice perioada a anului.

Sisteme high-tech

Cum functioneaza sistemul de irigatii automatizat: este condus de o unitate de control (programator) legate prin niste tuburi de PHD la electrovane si pleaca automat cand centralina da comanda. Ele uda secvential acolo unde sunt mai multe circuite. Sistemul de proiecteaza in functie de presiunea si debitul date de catre sistemul de pompare sau sursa de apa existenta. Se pot monta senzori de ploaie si umiditate care blocheaza udarea atunci cand afara ploua. Circuitele de udare pot fi alcatuite din aspersoare cu raza mica de udare (aspersor spray) , cu raza mare de udare (aspersor rotor) sau picurator (pentru delimitarile de plante). Avantajul unui sistem de irigare automatizat este ca poate fi programat in functie de cantitatea de apa necesara plantelor sau gazonului. Au un consum mic de energie, apa si exploatare. Executand lucrarea cu noi veti beneficia de garantie la materiale si functionare..Pretul variaza intre 18-28 Ron/mp.

Galerie foto
  • ...