CTI Property Manager

Administrare proprietati

Responsabilitatile managerului de proprietate includ supravegherea si coordonarea întretinerii proprietatilor, efectuarea de lucrari de constructie inclusiv de curatenie, rezolvarea preocuparilor si reclamatiilor locatarilor, publicitate, afisare si închiriere de unitati vacante, colectarea si depunerea chiriei si comunicarea periodica cu proprietarul în legatura cu starea proprietatii.
Administratorul de proprietate reprezinta ochii si urechile proprietarului asupra proprietatii, asigurându-se ca problemele sunt tratate prompt si ca proprietatea în sine este îngrijita în mod profesionist.
Economisirea de timp si bani pentru gestionarea proprietatilor imobiliare.
Permiteti echipei noastre cu experienta sa se ocupe de detalii, astfel încât sa va puteti concentra pe alte probleme importante. Intelegem ca mentinerea si gestionarea proprietatii Dvs este o munca ce necesita mult timp.
În loc sa va consumati energia, aveti încredere în noi pentru servicii complete. Veti constata ca va reducem efectiv volumul de munca si ca vom face tot ce este posibil pentru a va satisface nevoile.

VA OFERIM TOATE SERVICIILE NECESARE SI UTILE IN ADMINISTRAREA PROPRIETATII DUMNEAVOASTRA.

Minimizati problemele. Întotdeauna efectuam verificari de fond si de credit pentru a ne asigura ca solicitantii sunt potriviti pentru proprietatea dvs
 
INCHIRIEREA APARTAMENTULUI

Gasirea unui chirias sa închirieze proprietatea, publicare anunt prin softul companiei noastre catre online, colaborare cu agenti imobiliari de la companii de top/organizare vizionari/open house.
 
PROMOVARE DE TOP

Promovarea proprietatii cu 90 de zile înainte expirarea termenului de inchiriere. Colaboram cu cele mai importante portaluri de imobiliare, transmitem oferta catre companiile cu care avem deja incheiate parteneriate.
 
VERIFICARE PROPRIETATE - CONTORIZARE

Inspectie interior proprietate o data la fiecare 90 de zile, cu o notificare 48 ore la chirias; Verificare exterior proprietate o data pe luna. Citirea contoarelor de apa, încalzire, energie electrica o data pe luna.

Întretinere si siguranta
Echipa noastra de întretinere interna si furnizorii parteneri de încredere verificati actionam in locatiile aflate in administrare asta înseamna sa avem grija de „munca murdara”, dupa cum este necesar si în limita programului Dvs sau al chiriasului.

Programarea proiectelor
Pastram chiriasii fericiti. Programam lucrarile de reparatie în functie de programul chiriasilor, pentru a evita neplacerile ori de câte ori este posibil. În conformitate cu legile in vigoare, acordam chiriasilor o notificare de 48 de ore înainte de a intra în apartament/proprietate.


 
INTERVENTII RAPIDE

Intervenim in cel mai scurt timp in remedierea sesizarilor in functie de problema aparuta.
Colaboram cu echipe specializate (instalatori, electricieni, tehnicieni).
Timp de raspuns in situatii de urgenta: 1h - 2h.
 
REPARATII PROPRIETATE

Efectuarea de reparatii la proprietate (zugraveli, electrice, instalatii sanitare, tamplarie ferestre, finisaje interiare).
Reparatiile / renovarile sunt efectuate cu echipele noastre specializate sau colaboratori verificati si in care avem incredere.
Supraveghere permanenta pe tot parcursul lucrarilor.
 
CURATENIE

Servicii de curatenie la cererea dumneavoastra sau a chiriasului.
Va punem la dispozitie personal calificat pentru curatenia zilnica, saptamanala, lunara a proprietatii Dumneavoastrã.
Colaboram cu firme specializate de curatenie profesionala. Verificate de noi si in care putem avea incredere.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0732009391
Calea Floreasca, nr. 169, Corp X, et. 2, C41, sector 1
Distribuie