Rennad Business Consulting - Consultanta accesare fonduri europene Bucuresti

Despre noi

  Misiunea echipei Rennad Business Consulting este aceea de a facilita atragerea fondurilor nerambursabile pentru mediul public si privat, urban sau rural, prin consilierea clientilor in identificarea corecta a surselor de finantare potrivite ideilor de investitie, elaborarea cu eficacitate a dosarului cererii de finantare si sprijinirea beneficiarilor de fonduri nerambursabile in implementarea eficienta a proiectelor.

Viziune

Echipa Rennad Business Consulting crede in clientii sai astfel, atentia este orientata intodeauna spre a ajuta antreprenorii sa isi transforme ideile in afaceri de succes, toate acestea prin accesarea Programelor De Finantari Nerambursabile Europene Sau Guvernamentale. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii, livreaza rezultatele vizate pentru dezvoltarea optima a businessului clientilor.

Valori

• Punem interesele clientilor pe primul loc
• Mentinem standarde si conditii ridicate pentru serviciul oferit clientilor
• Respectam standardele etice ridicate
• Pastram confidentialitatea clientilor
• Mentinem o perspectiva independenta
• Gestionam in mod rentabil resursele clientilor si ale firmei

Strategie

Strategia noastra vizeza o colaborare optima cu clientii prin care acestia pot realiza imbunatatiri distinctive, durabile si substantiale in performantele lor, construind astfel firme excelente care atrag, dezvolta, entuziasmeaza si retin persoane exceptionale. Echipa noastra isi propune sa relizeze o crestere masurabila in organizatiile clientilor prin eficientizarea proceselor si cresterea eficientei.  Pentru a le garanta succesul, am dezvoltat un plan de actiune, care include mai multe etape de colaborare care vor facilita elaborarea cererilor de finantare de succes si implementarea lor în conditii optime.

Despre noi

Rennad Business Consulting SRL s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a raspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 500 de clienti ce activeaza în domenii diverse de activitate. Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de finantarilor nerambursabile prin fonduri Europene si Guvernamentale.

Suntem o echipa cu experienta si expertiza, care acopera o gama larga de domenii, avand calificari în domenii complementare (economie, drept, finante, resurse umane, inginerie, achizitii publice, management, s.a) si care, datorita unei puternice ambiti si a unei bune organizari , reuseste sa traga clientii prin profesionalism.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0725648772
Str. Turturelor, nr. 62, Et. 8, Sc. 2, Decebal Tower Business, Sector 3
Distribuie