Rhenus Logistics - Logistica de transport marfa, Voluntari / Ilfov

Manipulare High-Tech

Ca divizie a Rhenus Group, Rhenus Midi Data este specialistul pentru Europa in ceea ce priveste transportul, manipularea, distributia tehnica si serviciile de instalare a produselor High-Tech.

Ca deschizator de drumuri in acest domeniu, Rhenus Midi Data este intr-un avans considerabil in aceasta piata datorita experientei sale de peste 40 de ani. Echipele de specialisti de la Rhenus Midi Data au dezvoltat si implementat solutii de logistica si transport inca de la inceputurile tehnologiei, intotdeauna in urma unui dialog intens si al colaborarii cu companiile din sectorul High-Tech.

Ne-am axat in special pe dezvoltarea personalizata a serviciilor de logistica: transport, manipulare si solutii de impachetare in cazul aparaturii de valoare inalta valoare. Cunoastem nevoile clientilor nostrii din acest domeniu exclusivist si stim ca numai printr-un comportament 100% profesionist poti castiga increderea, fidelitatea si respectul clientilor, asa incat noi ne-am configurat autospecialele special pentru transportul si manipularea acestui tip de echipamente. Autospecialele carosate de 3,5T sunt echipate cu perne de aer, au inatimea interioara de 2,25m iar liftul ridica pana la 1 T. Manipularea echipamentelor High-Tech are loc cu personal specializat si echipamente pe masura, constienti fiind de faptul ca vorbim de echipamente scumpe si extrem de sensibile.

In cazul echipamentelor High-Tech, Rhenus Midi Data planifica pentru durata mica de timp servicii de transport, distributie, instalare, implementare si training.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213159922; Fax: 0213159982
Soseaua Pipera-Tunari, Nr. 2/II (North Center Office Building), Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie