BUZZ - Scoala de Soferi Bucuresti

Scoala De Soferi Categoria B

Ce Înseamna Scoala De Soferi Categoria B?
Finalizarea cursurilor pentru scoala de soferi categoria B îti va permite sa sustii examenul auto pentru masini mici. Astfel, conform legii, categoria B este definita drept un ansamblu de maxim 4.250 kg, format dintr-un autovehicul si o remorca a carei masa totala sa nu depaseasca 750 kg. 

Cât Dureaza Scoala De Soferi Cat B?
Pentru a putea calcula perioada de timp pe care se extind cursurile pentru scoala de soferi categoria B, trebuie sa întâi sa îti prezentam structura cursului. Aceasta nu este foarte complicata, dar presupune un minim de ore de teorie si de condus. Asadar, pentru a putea sustine examenul, va trebui sa treci printr-un curs intensiv format din:

24 de ore de scoala rutiera teoretica;
30 de ore de condus;
În cazul scolii noastre de soferi, cele 24 de ore de teorie se pot finaliza în 6 zile de la înscriere, în timp ce partea practica, de condus, este împartita în 15 sedinte. Acestea din urma dureaza aproximativ 4 saptamâni, însa perioada se poate extinde, în functie de disponibilitatea ta de a participa la ore. De exemplu, daca programul tau nu este flexibil si poti face ore doar dupa ora 16:00 (sa spunem), trebuie sa stii ca acest interval orar este cel mai aglomerat, iar perioada de scolarizare se va extinde. 

Galerie foto
  • ...