BUZZ - Scoala de Soferi Bucuresti

Scoala De Soferi Cutie Automata

Daca ambreiajul este o problema pentru tine, avem o veste buna: acum poti face scoala de soferi cutie automata. În plus, vei sustine examenul auto pe aceeasi masina pe care ai facut orele. Totusi, acest lucru poate avea atât avantaje, cât si dezavantaje. De aceea, îti vom prezenta în cele ce urmeaza toate aspectele pe care ar trebui sa le cunosti înainte de a opta pentru a face scoala de soferi pe cutie automata. 

Ce Înseamna Scoala De Soferi Cutie Automata?
Daca în trecut acestea erau o optiune foarte scumpa, în prezent, din ce în ce mai multi producatori auto integreaza cutii de viteze automate sau robotizate fara costuri suplimentare. În aceste conditii, dupa obtinerea permisului de conducere, din ce în ce mai multe persoane opteaza pentru o masina automata. Astfel a aparut si necesitatea de a face scoala de soferi cutie automata. Pe scurt, acest lucru înseamna ca tu vei face orele de condus si vei sustine examenul practic pe o masina hidramata. 

Ce Presupune Scoala De Soferi Automata?
În primul rând, este demn de mentionat faptul ca scoala de soferi cutie automata elibereaza cursantul de stresul de a schimba manual vitezele autoturismului. Din acest punct de vedere, rata de promovabilitate a persoanelor care sustin examenul auto pe cutie automata este de obicei mult mai mare decât cea a celor care conduc o masina cu cutie manuala la traseu. În al doilea rând, pentru ca au facut scoala de soferi automata, cursantilor le va fi mult mai usor sa conduca o astfel de masina dupa obtinerea permisului. Totusi, trebuie sa stiti ca aceste beneficii vin cu un cost…

Vei Putea Conduce Doar Masini Hidramate
Într-adevar… daca ati sustinut examenul auto pe masina automata, nu vi se va permite sa conduceti o masina cu cutie manuala. Oricine va spune contrariul, nu este tocmai sincer. Permisul auto al persoanelor care sunt admise la traseu si care au sustinut examenul auto pe cutie automata are inscriptionat codul 78 sub mentiuni, în dreptul categoriei B. Asadar, daca planuiti ca în viitor sa conduceti o masina manuala, nu optati pentru scoala de soferi pe cutie automata.

Galerie foto
  • ...