Scoala Gimnaziala Nr. 129 - Elena Farago

Emblema scolii noastre

Emblema  scolii noastre este foarte importanta, deoareceea ne reprezinta pe noi si pe dascalii nostri si de aceea pe eaau fost inscriptionate o carte, o ghitara si un computer.Albastrul simbolizeaza ochii inocenti ai nostri, ai copiilor,ce se oglindesc in cerul senin al patriei in speranta unuiviitor care sa dea fiecaruia ce merita.Cartea si pana simbolizeaza   un prieten drag si un bun  sfatuitor,  ce ne deschide portile cunoasterii, ne umineaza mintea si ne mangaie sufletul.

Computerul simbolizeaza progresul, tehnologia avansata care ne va aduce tot mai multe informatii si ne va usura existenta prin simpla prezenta. Computerul inseamnastiinta, iar progresul ei devine, incetul cu incetul, inceputul unei noi  existente, un pasin mileniul III.Ghitara simbolizeaza arta fara de care omul nu ar fi complet, iar muzica este limbajuluniversal care ne uneste pe toti.   (Chisa Raluca, Coca Madalina, Galeriu Alina, Teodorescu Alice cl. a VII-a)

 

                         IMNUL Scolii Gimnaziale Nr. 129 Bucuresti

                                    ZORII UNEI LUMI NOI

Versuri: prof. Mihaela Chica  Muzica: prof. Octavian Tuchila si prof. C-tin Craciun 

                    Refren: 129...,  Scoala draga, scoala draga 

                                            Mi-ai vegheat copilaria                                            M-ai luat de mana si ma porti                                            Spre nebanuite porti.

                                         I. Cand printre gene zorii ma trezesc                                            In pas grabit spre scoala eu pornesc                                           Atenta, grijulie, cu mult drag                                            Invatatoarea  ma asteapta-n prag.

                  Refren: ...

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214503775
Str. Izvorul Crisului, Nr. 6, Sector 4, Bucuresti
Distribuie