Reparatii de Acoperisuri si Montaj

Hidroizolatii

Hidroizolatii Bloc-uri Case Hale Garaje Terase Etc.
Executam orice tip de hidroizolatii.Folosim doar materiale de calitate , hidroizolam cu mai multe straturi , la cerere.
Hidroizolatia de baza vine cu primul strat de hidroizolatie lichida si al doilea strat de hidroizolatie cu membrana bituminoasa cu ardezie la cerere .×Ignora alerta
In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii. Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere. Hidroizolatiile pentru fundatii se realizeaza fie cu membrane PVC de inalta calitate alaturi de membrane anti-condens, sau prin folosirea unor aditivi speciali pentru beton care ii confera proprietati de impermeabilitate.
Hidroizolatiile sunt lucrari speciale care trebuie executate cu foarte mare responsabilitate. De peste 15 ani, datorita personalului calificat si a experientei de peste 24 de ani a echipei noastre de hidroizolatori, reusim sa aducem fiecare hidroizolatie la o calitate superioara. Fiecare lucrare este abordata cu profesionalism si seriozitate, cartea noastra de vizita fiind calitatea lucrarilor executate. Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale pentru orice constructie de aceea va punem la dispozitie calitate, profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand preturi mici.

Galerie foto
  • ...