Smile Design by Dr Abboud - Bucuresti

Albirea dentara

O dantura stralucitoare, este visul oricui. Albirea dentara este un subiect de interes pentru oricine deoarece dintii reprezinta cartea noastra de vizita. Dintii se îngalbenesc în timp, de la produsele pe care le consumam zilnic: cafea, tigari, bauturi colorate dar si din lipsa unei igiene orale corespunzatoare.

În prezent exista o multitudine de metode de albire a dintilor însa înainte de a considera oricare dintre aceste optiuni, va trebui sa luati în calcul evaluarea igienei orale personale si luarea masurilor care se impun (detartrarea si reducerea elementelor care contribuie semnificativ la colorarea dintilor).

Albirea dentara este un subiect controversat. Ce este important de stiut, contrar conceptiilor aparute recent, este ca albirea dentara nu are un efect negativ asupra structurilor dentare, nu „strica dintii” daca este facuta în mod controlat de catre un profesionist, folosind materiale de calitate special destinate manoperelor de albire.

Atunci când apelam la un tratament de albire profesionala, actionam asupra smaltului dentar. Cu cât acest smalt este mai gros cu atât dintii devin mai albi. Daca dentina dintilor este închisa la culoare (galbena sau maronie) dintii nu vor putea fi albiti la fel ca si în cazul persoanelor care nu au aceste probleme.

Este important de înteles ca albirea este o manopera medicala si este esential sa fie facuta în cabinetul de medicina dentara . Conditia esentiala pentru a ti se recomanda procedura de albire este o dantura sanatoasa. Albirea dentara nu se realizeaza pe dinti cu leziuni carioase, pe o dantura afectata de boala parodontala netratata sau resturi dentare ce trebuie extrase.

Pentru a maximiza efectul tratamentului de albire dentara, este important ca fiecare persoana sa apeleze la un consult de specialitate la dentistul estetician, singurul care va recomanda optiunea potrivita pentru pacient. Albirea cu laser face tratamentul de albire mai sigur si reduce sensibilitatea post operatorie.

Albirea reprezinta doar o parte a obtinerii unui zâmbet de hollywood; Este de aceea foarte important sa faceti în primul rand un examen amanuntit al cavitatii bucale în cabinetul dentistului estetician, cel care va decide care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru obtinerea zâmbetului dorit.

 

Albirea este o manopera de cosmetica medicala si nu doar de cosmetica, tocmai de aceea este esential sa fie facuta in cabinetul de medicina dentara.

Albirea cu laser face tratamentul de albire  mai sigur si perioada post albire mai scurta si fara sensibilitate dentara.

Galerie foto
  • ...