Green Environment Support - Consultanta de mediu Bucuresti

Consultanta de mediu

Fie ca sunteti o persoana fizica, intreprindere mica sau o companie multinationala credem ca este necesar sa aveti un partener de afaceri ce va impartaseste viziunea si valorile. Identificarea si respectarea principiilor care stau la baza unei companii reprezinta punctul de pornire in “croirea” in mod personalizat a pachetului de servicii de mediu oferite de catre Green Environment Support.

Colaborarea cu o firma specializata in servicii de mediu reprezinta o actiune strategica eficienta, ce comporta un mare avantaj economic tocmai prin asigurarea asumarii si respectarii responsabilitatilor si obligatiilor impuse de normele legislative de mediu.

Complexitatea legislatiei de mediu impune o cunoastere completa si o interpretare specializata si eficienta a actelor ce o alcatuiesc. Prin aceasta dezvoltare legislativa continua, rolul societatilor de mediu autorizate s-a transformat din potential colaborator intr-o necesitate vitala afacerii.

Serviciile de consultanta Green Environment Support va ajuta sa intelegeti legislatia de mediu, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru sigur si prosper in cadrul societatii dumneavoastra.

In functie de complexitatea activitatii si codurile CAEN, Green Environment Support va pune la dispozitie servicii de consultanta de mediu privind obligatia legala de intocmire a unei autorizatii de mediu, parcurgand toate demersurile necesare pentru obtinerea acesteia, conform termenelor legale specifice.
SPECIALISTII GREEN ENVIRONMENT SUPPORT SE ASIGURA CA BENEFICIATI DE INFORMATII CORECTE SI ACTUALIZATE
De la elaborarea documentatiei necesare obtinerii avizelor de mediu pana la studii de evaluare a impactului asupra mediului, specialistii nostri va ajuta sa evitati situatiile in care se pot aplica amenzi conform OUG 195/2005 privind protectia mediului, pornind de la 5.000 lei pana la la 10.000 lei pentru persoane fizice, si de la 30.000 lei la 60.000 lei, pentru persoane juridice.
 
Pachet de servicii de mediu personalizat
 
Parcurgerea tuturor demersurilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de mediu
 
Intelegerea si respectarea corecta a legislatiei de mediu
 
Beneficiati de informatii corecte si actualizate pentru evitarea amenzilor

Galerie foto
  • ...