Stewart English - Scoala de limbi straine, Bucuresti

Cursuri de engleza online pentru copii

Conversatiile si cursurile în limba engleza între cursanti si profesorii nostri vorbitori nativi de engleza se vor purta live din fata unui calculator.
Faptul ca învata de la profesori nativi, copiii sunt expusi limbii engleze autentice si culturilor diverse. Managementul clasei online, modul de gândire si leadership-ul sunt abordate diferit la Stewart English. Interactiunea cu membrii altor culturi le va largi orizonturile copiilor si îi va pregati pentru experientele din alte medii.

Prescolari (4-6 ani) 

Cursurile online pentru prescolari se tin de doua ori pe saptamâna si le prezinta copiilor engleza într-un mod jucaus. Orele sunt 100% în engleza, încurajând învatarea în mod organic, natural. În cadrul orelor ne concentram pe abilitatile de ascultare si vorbire folosind materiale vizuale ce sprijina procesul de învatare.

Scoala primara (6-11 ani)

Orele vor continua sa aiba o abordare pozitiva, sa fie distractive si atragatoare. Copiii vor vorbi si li se va vorbi doar în engleza. Orele online pentru copiii mai mici vor aborda fonetica de baza si recunoasterea unor cuvinte simple, scrise, în timp ce orele pentru copiii mai mari vor aborda abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere.

Ciclul gimnazial (12+)

Orele pentru copiii de gimnaziu sunt gândite si create sa incite la discutii vii si dezbateri argumentate. Acestea includ vorbire, ascultare, citire si scriere dar pun accentul pe vorbire si ascultare în timp ce abilitatile de citire si scriere se împart între timpul din cadrul orelor online – live si temele pentru acasa.

Prima întalnire online este Gratuita. Copilul va participa la o evaluare de aproximativ 20 de min, 1:1 cu profesorul.

Reducere: 5% pentru plata trimestriala (24 sesiuni)

Perioada de înscriere: Clase noi o data la doua saptamâni

Galerie foto
  • ...