Stewart English - Scoala de limbi straine, Bucuresti

Cursuri de germana online pentru copii

Conversatiile si cursurile în limba germana între cursanti si profesorii nostri vorbitori nativi de germana se vor purta live din fata unui calculator.
Faptul ca învata de la profesori nativi, copiii sunt expusi limbii germane autentice, culturilor diverse, la un mod anume de a gândi, iar prin conversatie accentul autentic se va prelua cu usurinta. Managementul clasei, modul de gândire si leadership-ul sunt abordate diferit în cadrul cursurilor noastre online. Interactiunea cu membrii altor culturi le va largi orizonturile copiilor si îi va pregati pentru experientele din alte medii.

Prescolari ( 4-6 ani)

Cursurile online propun copiilor un mod jucaus de a învata germana. Teme precum emotiile sau descrierea animalelor faciliteaza învatarea si conversatiile adaptate vârstei fiecarui cursant în parte. În cadrul fiecarei ore online ne axam pe abilitatile de ascultare, întelegere si vorbire.

Scoala primara ( 6-10 ani)

Participantii la cursurile online cu vârsta cuprinsa între 6-10 ani deprind limba germana prin conversatie si învatare interactiva, cum ar fi brainstorming-ul, proiecte construite împreuna, citirea de povesti hazlii etc. Copiii afla mai multe despre cultura germana prin benzi desenate, cântece, jocuri.

Ciclul gimnazial (11 ani+)

Cursurile online de germana pentru ciclul gimnazial sunt adresate copiilor cu vârsta peste 11 ani. Aceste cursuri îsi propun sa dezvolte toate cele 4 abilitati (citire, scriere, vorbire si ascultare).

Profesorii nostri aleg subiecte adecvate vârstei care încurajeaza conversatia si incita la dezbateri argumentate.

Galerie foto
  • ...