TotalPest - servicii DDD Bucuresti

Deratizare

Deratizarea se refera la exterminarea rozatoarelor. Termenul este folosit mai extins, ceea ce inseamna nu numai exterminarea sobolanilor, ci si controlul altor daunatori care sunt periculosi in context epidemiologic si aduc pierderi economice. Rozatoarele pot fi sursele si purtatorii multor boli infectioase.

Deratizarea este un proces important deoarece rozatoarele (sobolani, soareci) se inmultesc foarte repede si transmit boli grave precum: bruceloza, febra aftoasa, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi infectiile alimentare, etc.  Rozatoarelor le place sa se nasca la adapost, in interiorul unei case, al unei fabrici sau chiar in interiorul unei cladiri de birouri. Prevenirea acestor boli se realizeaza  prin deratizare!

Combaterea rozatoarelor
Pentru combaterea rozatoarelor, se aplica masuri preventive si exterminative. Masurile preventive urmaresc sa priveze rozatoarele de adapost si sa le impiedice accesul la alimente. Rozatoarele sunt exterminate folosind metode mecanice sau chimice.

Masurile exterminatoare rozatoare
Metoda mecanica consta in prinderea rozatoarelor cu dispozitive speciale. Sobolanii si soarecii sunt atrasi de momeli, in principal de origine alimentara.
Metoda chimica consta in otravirea rozatoarelor cu substante toxice.
Toate masurile privind exterminarea rozatoarelor sunt efectuate de personal experimentat care utilizeaza compusi dovediti si echipamente moderne, ceea ce garanteaza succes suta la suta. Fara exceptie, toate masurile efectuate sunt absolut sigure atat pentru oameni, cat si pentru animalele lor de companie. In acest scop, momelile otravitoare sunt plasate in locuri speciale, ceea ce impiedica accesul copiilor si animalelor de companie la acestea.

Deratizarea reprezinta un proces absolut necesar cand aveti de a face cu rozatoarele. Conform legislatiei in vigore, deratizarea se face regulat: o data la sase luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Asadar, daca rozatoarele iti cauzeaza neplaceri, nu ezita sa ne contactezi si echipa noastra de profesionisti te va asista.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744120123
Intr. Vislei, nr. 9, sector 3
Distribuie