TotalPest - servicii DDD Bucuresti

Dezinsectie

Dezinsectia este procesul de distrugere prin intermediul insecticidelor a insectelor daunatoare si parazite. Acestea nu sunt doar neplacute vizual, dar iti pot pune si viata in pericol. Multe insecte sunt purtatoare de boli grave, iar daca au aparut cateva insecte, sa fi sigur ca in curand se vor inmulti exponential. 

Pentru a oferi cele mai bune rezultate, in prima faza vom dezvolta un program care se potriveste exact cu ceea ce aveti nevoie, pe baza unei inspectii amanuntite a locatiei cu problema in cauza. Tot ce trebuie sa faci este sa stai linistit si relaxat, si sa ai increderea ca familia, locuinta ta sau afacerea ta sunt protejate.

Avem resurse si tehnici de eliminare a daunatorilor, cea mai des intalnita fiind pulverizarea cu solutie lichida - consta in utilizarea pesticidelor pentru ingestie si contact, pentru combaterea insectelor si larvelor adulte. Substantele sunt aplicate sub forma pulverizata, grosiera, aerosolizata. Tratamentul se efectueaza in doua etape la 14 de zile distanta. Nu este nociv pentru oameni si este foarte eficient.

Noi punem un mare accent pe utilizarea echipamentelor si produselor de calitate, precum si forta de lucru calificata, de incredere si competenta.

Vom face verificari amanuntite pentru a depist sursa infestarilor cu purici, viespi, furnici, tantari, gandaci, plosnite de pat, molii, si orice alti daunatori care iti cauzeaza disconfort acasa sau la locul de munca.

Dorim sa ai un mediu in care sa te simti in siguranta, prin urmare serviciile noastre combat daunatorii ce se pot regasi in locuinta ta, dar sunt eficiente si in combaterea daunatorilor din culturile agricole din ariile protejate, culturile de camp, zonele verzi etc.

Toata echipa de dezinfectie, dezinsectie si deratizare a finalizat un curs de formare autorizat conform legislatiei in vigoare la momentul inceperii activitatilor lor. 

Daca necesiti servicii de dezinsectie, contacteaza-ne!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744120123
Intr. Vislei, nr. 9, sector 3
Distribuie