TotalPest - servicii DDD Bucuresti

Dezinfectie

Dezinfectia este un complex de masuri care se aplica cu scopul decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, mainilor etc. 

Dezinfectia prin nebulizare (ULV) are ca scop  eliminarea virusilor si a bacteriilor, prin urmare se pune in aplicare in spatiile interioare. Este o varianta optima si ideala atunci cand iti doresti o dezinfectie completa. Este intotdeauna eficient si nu vei avea parte de surprize neplacute, iar tu te vei putea bucura de un spatiu curat si igienizat. 

Protejeaza-ti afacerea si caminul cu servicii de dezinfectare profesionale!

Oferim servicii de dezinfectie, si astfel reusim sa ajutam agentii economici si persoanele fizice sa atinga un nivel sporit de igiena in cadrul acestui nou normal. Alaturi de noi vei avea linistea sufleteasca de care ai nevoie pentru a sti ca faci tot ce poti pentru a-ti mentine familia, colegii de munca si clientii sanatosi si in siguranta.

Serviciile noastre de dezinfectie prin nebulizare sunt ideale pentru companiile care au avut expunere la COVID-19, care doresc sa implementeze masuri de dezinfectie preventiva sau care trebuie sa se dezinfecteze inainte de redeschidere. Deoarece fiecare operatiune are un set unic de nevoi, nu exista doua servicii de dezinfectie identice. Expertii nostri vor gasi o solutie unica, personalizata pentru facilitatile si nevoile tale.

Solutiille folosite pot inactiva rapid agentii patogeni de pe suprafete in doar 10 minute, readucandu-te inapoi la afacerea ta in doar 30 de minute dupa tratament.

Caracteristici si beneficii
Sigur pentru mediu si biodegradabil
Hipoalergenic si neinflamabil
Non-abraziv pentru suprafete, fara a lasa in urma reziduuri vizibile sau vapori duri
Elimina mirosurile neplacute
Poate fi utilizat impotriva: coronavirus, norovirus, H1N1, SARS, MRSA, gripa porcina, E. coli, Salmonella si multe altele
Cum se executa dezinfectia?
Dezinfectia se realizeaza in lipsa personalului
In functie de suprafata si volumul incaperilor, un tratament poate dura de la 5 minute pana la cateva ore.
Dupa finalizarea tratamentului este interzis accesul in spatiul tratat aproximativ 30 - 60 minute.
Nu este necesara spalarea suprafetelor tratate, dezinfectantul fiind unul biodegradabil;
Nu este necesara aerisirea spatiului dupa finalizare dezinfectiei.
Expertiza noastra in programele de aplicare a dezinfectarii include personal calificat si echipamente profesionale.

Avem experienta in furnizarea serviciilor de dezinfectare in locuri diversificate. Acestea includ spitale, cazinouri, cladiri de birouri, scoli, blocuri si multe altele. In timpul unui focar de virus gripal sezonier sau alte boli contagioase, suntem pe deplin instruiti si pregatiti sa oferim servicii de dezinfectie. Contacteaza-ne acum!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744120123
Intr. Vislei, nr. 9, sector 3
Distribuie