Transport-Marfa-Ieftin.ro - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport-Marfa-Ieftin.ro - detalii firma

Sunt domnul Alexandru, sofer profesionist de peste 40 de ani si in tot acest timp am activat in domeniul transportului de marfa. Ma gasiti la numarul 0744.868.925, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 20:00.

Ce transport?

Transport marfa, mobila, utilaje, aparatura, rafturi si alte obiecte/confectii metal. In principiu cam orice. Masina este Dacia papuc Diesel carosata inalt cu posibilitatea scoaterii acoperisului.

Cat costa transportul?

Pot spune ca pretul porneste de la 30 RON insa nu va pot spune un pret standard. Depinde foarte mult de ce anume transport, greutate, incarcare, traseu, distanta. Pretul final va fi oricum unul mic si eliberez si bon de decont pe PFA.

Transport marfa si mobila in Bucuresti si Ilfov. Preturi incepand de la 30 RON.Transport marfa si mobilier pe raza orasului Bucuresti

Transport marfa de orice fel in orasul Bucuresti, in judetul Ilfov si din Orasul Bucuresti catre orice oras al tarii.

Orarul este de luni dimineata pana sambata seara.

Preturile pentru transport marfa si mobila pornesc de la 30 de ron si pentru orice cursa se ofera bon fiscal (Persoana Fizica Autorizata).

Puteti apela cu incredere si veti primi in schimb seriozitate, promptitudine si siguranta transportului bunurilor dumneavoastra.

Sunt domnul Alexandru si ma gasiti la numarul de telefon: 0744.868.925

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744868925 (Alexandru)
Strada Petre Ispirescu, Nr.109, Sector 5, Bucuresti
Distribuie