TransportMoloz-Ieftin.ro - Transport moloz, mobila veche, nisip si gunoi, Bucuresti

Transport mobila veche

Transport (debarasare) mobila veche

Va oferim servicii de Transport (debarasare) mobila veche.. Serviciile noastre de Transport (debarasare) mobila veche sunt disponibile pentru Bucuresti, Ilfov si proximitate indiferent de locatie, indiferent daca este vorba despre casa, bloc spatiu comercial sau spatiu industrial. Avem muncitori specializati si civilizati care demonteaza si manipuleaza mobila veche. Masina de transport este autoutilitara de 3,5 tone (duba) sau camioane de 16t. Nu conteaza ce anume aveti de transportat sau de aruncat. Noi nu refuzam comenzi doar pentru ca volumul de mobila veche e prea mic, prea departe, prea devreme sau prea tarziu Venim si pentru un scaun si pentru o masa sau o usa. Preturile le stabilim in functie de volum si locatie. Va asteptam la 0724.984.864; 0766.496.455; 0767.414.179.

Transport (debarasare) mobila veche Bucuresti, orice sector

Transport (debarasare) mobila veche din case, vile sau apartamente. Daca mobila veche mai mult va incurca, doriti mai mult spatiu sau pur si simplu vreti o schimbare sunati-ne pentru a va scapa de mobila veche. Debarasam mobila veche de peste 10 ani, cand am conceput un serviciu inexistent la cel mai bun raport calitate-pret. Va asteptam. Transport (debarasare) mobila veche la cele mai mici preturi.

Transport (debarasare) mobila veche din orice casa, vila, spatiu comercial sau industrial, din subsol sau din pod. Debarasam si materiale lemnoase, haine, saltele, covoare, borcane, chiuvete, nefolositoare. Putem asigura strangerea obiectelor in saci si manipularea acestora. Angajatii nostri fac asta pentru dumneavoastra rapid, in liniste si fara a distruge peretii, liftul sau spatiile verzi sin jorul imobilului. Oferim disponibilitate 7 zile din 7 pentru Bucuresti, Ilfov sau proximitate. Va asteptam

Evacuare (debarasare)  mobila veche 0765.635.021

Transport (debarasare) mobila veche cu autoutilitare de 3,5t sau cu platforma de 16t si personal civilizat si calificat pentru a manipulare. Servicii de transport complete, servicii de relocare door to door atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Transport (debarasare) mobila veche din orice zona a orasului Bucuresti, Ilfov si din proximitate. Serviciile de transport mobila veche le puteti comanda la numerele de telefon 0765.635.021

Transport mobila veche din cartierul dumneavoastra, cu dube acoperite. Ridicam frigiderul din Drumul Taberei sau Berceni si-l transportam oriunde aveti nevoie. Noi va garantam un serviciul de transport sigur si ieftin. Echipa noastra va garanteaza incarcarea si descarcarea mobilei intr-un timp record, fara stricaciuni si fara a face mizerie. Serviciul de transport mobila veche este de fapt un serviciu de debarasare mobilier, debarasare lucruri vechi, debarasare resturi de materiale. Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau linoleu, scaune, birouri. Curatenie in curte, cu oameni care strang si incarca obiectele vechi sau nefolositaore: moloz, cufere, plastice, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi. Sunati acum. Serviciile noastre sunt rapide si ieftine. Va asteptam.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765635021
Fabrica de Chibrituri, Nr.223, Sector 5, Bucuresti
Distribuie