TransportUtilitar.ro - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport mobila

Transportul de mobila deasemenea este unul des intalnit, iar noi venim in ajutorul dumneavoastra cu un plan bine dezvoltat pentru realizarea unui transport de mobilier in conditii excelente, timp redus si costuri diminuate. Pentru o mutare ieftina si sigura noi suntem solutia perfecta.
Dispunem de o gama variata de autoutilitare, de 3,5t pentru orice transport de mobila, acestea fiind dotate cu GPS pentru siguranta bunurilor transportate.
Preintampinam nevoile dumneavoastra si va putem oferi un pachet complet pentru transport mobila, acestea este format din transportul propriu-zis a mobilierului si a obiectelor personale, de ex: infolierea obiectelor fragile in folie speciala cu bule, impachetarea si ambalarea obiectelor in cutii, ancorarea cu chingi in autoutilitare pentru o protectie marita.

Aceste sarcini sunt facute de o echipa special instruita pentru ca obictele transportate sa nu fie deteriorate. Soferii sunt intotdeauna pregatiti sa execute transportul la ora si data stabilita, punctualitatea fiind una dintre calitatile noastre principale.
Daca doriti un pret minim pentru un serviciu de transport este indicat ca transportul sa fie efectuat la o ora cu trafic redus si nu in ore de varf, deoarece situatia traficului aglomerat din Bucuresti , automat adauga costuri marite, un al doilea aspect definitoriu in a obtine un pret cat mai mic ar fi ca obiectele transportate sa fie manipulate de dumneavoastra. Indeplinind si tinand cont de aceste aspecte veti obtine servicii de transport mobila ieftin.

Galerie foto
  • ...