TransportUtilitar.ro - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport marfa

Transportul de marfa intern este unul dintre cele mai cautate servicii, iar echipa transportutilitar.ro din Bucuresti ofera servicii personalizate in functie de nevoile cerute de dumneavoastra.
Detinem un parc auto variat, o echipa profesionista pregatita sa faca fata oricarei situatii. Transporturile se efectueaza atat intern cat si extern. Apeland la serviciile societatii noastre veti avea parte de un transport sigur savarsit in toate conditiile optime de siguranta pentru marfurile dumneavoastra.

Inca de la inceput ne-am propus ca siguranta marfurilor transportate sa aibe intaietate, de la protejarea obiectelor cu folie stretch, ancorarea in autoutilitare cu chingi de siguranta, pana la soferii profesionisti care aleg intotdeauna condusul prudent pentru a duce in siguranta obiectele transportate la destinatie.
Asiguram toata gama de servicii pentru transport marfa in Bucuresti cat si in alte destinatii din Romania, la preturi fara concurenta, oferind servicii de o calitate ireprosabila.
Dispunem de dubite cu diferite dimensiuni pentru transportul marfurilor dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Galerie foto
  • ...