TransportUtilitar.ro - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport bagaje

Venim in ajutorul dumneavoastra pentru a va usura sarcinile si a evita neplacerile create de deteriorarea bagajelor. Va asiguram un transport bagaje in siguranta, lucrurile dumneavoastra fiind pe mainile profesionistilor de aceea garantam serviciile noastre iar transportul va fi efectuat la timp in conditii optime si cu costuri minime.
Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, nu ezitati sa ne contactati, iar noi va punem la dispozitie autoutilitare pentru orice tip de transport dar si personal pentru a manipula bunurile dumneavoastra, oferim cel mai ieftin serviciu de transport bagaje.

TRANSPORT BAGAJE IEFTIN

Va punem la dispozitie autoutilitarele de 3,5t si va putem oferi preturi avantajoase printr-o colaborare cu dumneavoastra, in ceea ce priveste incarcarea-descarcarea bagajelor. Venim in ajutorul persoanelor in varsta, elevilor sau studentilor, acest tip de transport il efectuam la un cost scazut fata de cel normal.
Tinem cont de fiecare detaliu specificat de dumneavoastra, suntem atenti cu lucrurile ce le aveti de transportat, vom raspunde promt si la obiect pentru orice nelamurire pe care o aveti, iar aranjatul obiectelor in dubite ne revine in totalitate.

Galerie foto
  • ...