Unicorn Consulting - Firma Contabilitate Bucuresti

Servicii Contabile Bucuresti

Unicorn Consulting ofera servicii contabile pentru numeroase firme din municipiul Bucuresti si Ilfov. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul fiscal si al contabilitatii, aveti garantia unor servicii de calitate, corecte si prompte. In parteneriat cu firma de contabilitate Unicorn Consulting au fost numeroase companii din portofoliul nostru. Am asigurat de fiecare data servicii de contabilitate profesionale, la un standard ridicat. Fie ca vorbim de firme micii, la inceput de drum, sau de companii consolidate pe piata de servicii sau comert din Bucuresti.

Firma noastra de contabilitate s-a ocupat cu deosebita grija de nevoile oricarui client. Am oferit solutii personalizate, in functie de specificul fiecarui domeniu de activitate. Am construit impreuna afaceri puternice, transparente si care nu au avut probleme cu institutiile statului. Unicorn Consulting este un birou contabil acreditat la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.). Profesionalismul nostru si expertiza membrilor nostri este garantata de apartenenta la acest for renumit.

Expertii contabili ai firmei sunt oameni competenti, seriosi si profesionisti. Educatia continua si experienta vasta ii recomanda ca prim-ajutor in remedierea oricaror probleme. Acestia consulta, zi de zi, schimbarile legislative din domeniul contabilitati si fiscalitatii pentru a aplica intotdeauna cele mai bune masuri pentru clientii nostri. Daca iti doresti sa ai o echipa profesionista alaturi de firma ta, noi suntem solutia. Putem ajuta orice societate comerciala, in orice stadiu s-ar afla. Am facut acest lucru nu o data. Ci de fiecare data!

Galerie foto
  • ...