Unicorn Consulting - Firma Contabilitate Bucuresti

Solutii de contabilitate si fiscalitate

Cauti o firma de contabilitate din Bucuresti? Unicorn Consulting se poate ocupa de o serie de activitati specifice de contabilitate si fiscalitate pentru ca tu sa stai linistit si sa te ocupi de afacerea ta. Cel mai important lucru in activitatea de business este timpul. Iar timpul este resursa pe care nu o vei putea niciodata recupera. Este timpul ca de treaba de contabilitate sa se ocupa o firma profesionista. E timpul sa ne lasi pe noi sa ne ocupam de hartii si tu sa faci ceea ce stii mai bine sa faci.

Unicorn Consulting se ocupa de furnizarea de servicii de evidenta contabila, analiza si sintetica clienti si furnizori. Va poate ajuta cu gestionarea calculelor si evidentei mijloacelor fixe, precum si calculul amortizarilor. Serviciile de contabilitate si fiscale sunt excelente, atunci cand lucrezi cu cine trebuie. In acest sens, ne ocupam de elaborarea balantei lunare si consolidare a balantelor de verificare pentru multiple societati comerciale si transpunerea lor in bilant. Suntem un birou de contabilitate serios si competent. Intocmim registrul de jurnal, inventar si al jurnalelor de TVA.

De asemenea, facem contabilitate de gestiune si ne ocupam de redactarea si depunerea tuturor declaratiilor privind taxele si impozitele cerute de lege. Va oferim rapoarte si analize contabile, la cerere, sau planificat, conform contractelor, pentru a vedea situatia companiei tale. Esti interesat sa gasesti o firma de contabilitate din Bucuresti? Lucreaza cu noi. Scapi de toate problemele, eviti amenzile, cozile si nervii.

Galerie foto
  • ...