Viosil Instalconstruct - Constructii civile, industriale si instalatii, Bucuresti

Verificari pram

Instalatiile electrice trebuie verificate periodic conform legislatiei pentru a evita deteriorarea lor in timp din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor,uzura echipamentelor, coroziune, imbatrinirea izolatiilor.Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie,impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie aprizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Buletinele PRAM sunt necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului si Pompieri. Verificarea si masurarea se efectueaza conform STAS 12604/4. Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de pamantare si paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop. Aparatul este verificat periodic de metrologie autorizata. Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta de doua ori pe an (o data pe timp uscat si o data pe timp umed).

Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.

Galerie foto
  • ...