Washer Bucuresti - Reparatii masini de spalat

Programari si interventii rapide la 0760-000-000

Avem un service ultra-modern dotat cu aparatura noua si inteligenta care ne permite sa detectam mult mai rapid problemele existente la acest electrocasnic.

Am reusit in toata activitatea noastra sa oferim reparatii la mii de masini de spalat, in orice zona din Bucuresti sau Ilfov, dar si pentru orice tip sau marca de masina de spalat, totul fiind efectuat ca la carte, de aceea Washer este considerat unul dintre cele mai importante si moderne ateliere ce ofera service masini de spalat in Bucuresti.

Ne putem deplasa in orice zona din Bucuresti, indiferent de sector sau cartier, in cel mai scurt timp de la apelul dumneavoastra. Dupa calculele noastre interventia medie se situeaza undeva la 2 ore.

Personalul nostru este foarte numeros si extrem de mobil. Avem persoane calificate de varste diferite cu un nivel de cunostinte foarte ridicat in acest domeniu. Suntem sociabili, amabili dar si seriosi. Va invitam sa cititi mai multe informatii despre noi.

In al nostru service masini de spalat din Bucuresti veti gasi cele mai noi ustensile utilizate de catre un personal calificat si profesionist. Detinem pe stoc piese si componente pentru orice marca de masina de spalat.

Garantie de pana la 12 luni pentru piesele schimbate. Cu Washer platiti doar piesa si manopera!

Galerie foto
  • ...