YCO - companie de administrare imobile Bucuresti

Administrare tehnica

Implementarea si supravegherea unui program de intretinere a cladirii
Afla cum te putem ajuta
Principalul scop al serviciilor de mentenanta tehnica este sa asigure functionarea optima a sistemelor cladirii, prin întretinere preventiva, predictiva si corectiva, care, aplicate în mod corect, permit prelungirea ciclului de viata si a performantelor tuturor instalatiilor si echipamentelor din cladire.

Mentenanta PREVENTIVA
Mentenanta PREDICTIVA
Mentenanta CORECTIVA
 

Dispunem de echipe de interventie specializate, ceea ce permite un timp de raspuns optim la orice solicitare a clientilor si asigura remedierea optima a deficientelor sesizate.

Asiguram asistenta:

Instalatii sanitare
Instalatii electrice
Instalatii gaz
Amenajari, constructii
 
Serviciile de dezinfectie, dezinsectie, deratizare
Asiguram – prin serviciile prestate – remedierea problemelor cauzate de germenii patogeni, de insecte, antropode si de rozatoare cu maxima seriozitate si responsabilitate.


Serviciul DDD se efectueaza la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta.
 
Întretinere spatii verzi si spatii decorative
Intretinerea si toaletarea copacilor decorativi, tufelor decorative, spatiilor cu gazon, amenajarilor florale interioare si exterioare. Sistemele automate de udare si tratamentele aplicate, conform instructiunilor specialistilor, asigura sanatatea plantelor si prelungesc perioada de viata
Deszapezire
Asiguram degajarea zapezii, incarcarea, transportul si depozitarea zapezii precum si prevenirea formarii poleiului si a ghetii folosind materiale antiderapante si degivrante ecologice.
Serviciile de prevenire si stingere incendii
Asiguram evaluarea din punct de vedere al prevenirii si stingerii incendiilor; elaborarea instructiunilor si procedurilor de prevenire si stingere a incendiilor; completarea fiselor de instructaj individual pentru prevenirea si stingerea incendiilor; verificarea periodica a modului de aplicare a masurilor propuse în documentatie; verificarea functionarii sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor
Instalatii electrice curenti slabi
Compania noastra va ofera suport ale urmatoarele sisteme:

Supraveghere video
Control acces - Interfon
Detectie incendiu
Voce Date Internet
 
 

Galerie foto
  • ...