Zolt Acoperisuri - Montaj si reparatii

Servicii

Montaj Acoperis

Oferim servicii de montaj acoperis, poti ajunge cu un pas mai aproape de casa visurilor tale! Montarea se va face cu grija de catre expertii nostri în domeniu, asa ca nu trebuie sa te îngrijorezi de absolut nimic!

Reparatii Acoperis

Ai probleme cu acoperisul? Le rezolvam noi! Excelam si pe partea de reparatii acoperis! Ne dorim ca atât tu, cât si familia ta sa fiti în siguranta! De aceea, ne asiguram ca totul se realizeaza în pasi simpli, dar siguri!

Hidroizolatii Acoperis

Ai nevoie de servicii de hidroizolatii acoperis? Nu mai cauta în alta parte, pentru ca si pe acestea ti le putem oferi! Fiind o echipa cu experienta în domeniu, totul se va desfasura calitativ, rapid si sigur!

Vopsire Acoperis

Uita de acoperisul vechi! Noi îi aducem schimbarea de care are nevoie. Apeleaza la serviciile de vopsire acoperis pe care ti le putem oferi! Doar alege nuanta pe care o doresti, iar de restul muncii ne ocupam noi!

Dulgherie 

Avem personal calificat chiar si pe partea de dulgherie. Expertii nostri se vor asigura de fiecare data ca nu deterioreaza lemnul, ci îl folosesc la capacitate maxima! Împreuna construim lucrari solide si sigure.

Mansardare

Daca vrei o schimbare, apeleaza la serviciile de mansardare. Împreuna putem construi un al doilea etaj pentru casa ta. Împreuna putem pune la punct o mansarda asa cum ti-ai dorit de foarte mult timp.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722758434
Sos. Mihai Bravu, Nr. 327, sector 3
Distribuie