Niba Glass - Lucrari de amenajari cu sticla, Bucuresti

Balustrade din sticla securizata

Balustradele din sticla securizata sunt o solutie moderna, sigura si ofertanta pentru designeri. Niba Glass realizeaza orice tip de balustrada din sticla care transforma un spatiu simplu în cel mult dorit, indiferent ca este o locuinta, un birou sau unul comercia

Siguranta este pe primul loc

Preferate pentru ca maresc spatiile, balustradele din sticla sunt suficient de rezistente pentru a fi folosite în diferite structuri. Alaturi de scarile din sticla, din lemn, din marmura etc., balustradele din sticla confera siguranta, datorita compozitiei materialului din care sunt realizate. Sticla acestora este securizata si laminata, precum cea folosita la scarile din sticla, atât la cele de interior, cât si la cele de exterior.

 

Mai multe optiuni

Tipul si grosimea balustradelor din sticla depinde de modalitatea de prindere a acestora. Prinderea se realizeaza în profil de U sau în anumite puncte, în functie de lungimea scarii si de numarul de trepte. Sistemul de prindere poate fi din inox, lemn sau aluminiu, iar alegerea acestuia depinde de nivelul de siguranta necesar si de aspectul dorit. Grosimea foii de sticla variaza între 10 mm si 20 de mm, în functie de proiect, de intensitatea traficului pe scari, de rezistenta necesara etc. Niba Glass adapteaza grosimea si lungimea foii de sticla pentru balustradele din fiecare cladire, dupa ce masoara în detaliu spatiul si primeste specificatiile dorite.

Galerie foto
  • ...