Biovet-cabinet veterinar-Bucuresti

Cosmetica, frizerie animale

Departamentul de Cosmetică-Frizerie al Clinicii Biovet vă oferă servicii necesare igienei animalelor de companie. Putem realiza tunsori cu mașina de tuns sau foarfeca, speciale sau terapeutice.

Departamentul de Cosmetică-Frizerie al Clinicii Biovet vă oferă servicii necesare igienei animalelor de companie. Putem realiza tunsori cu mașina de tuns sau foarfecă, speciale sau terapeutice.

De asemenea se pot efectua modele conform particularităților de rasă sau conform cererilor proprietarilor.

Personalul implicat în acest departament deține cunoștințele tehnice pe care le solicită această profesie, un simț estetic dezvoltat precum și multă răbdare necesară lucrului cu animăluțele.

Pentru spălatul animăluțelor sunt folosite produse speciale, testate dermatologic și se pot efectua inclusiv spălări terapeutice.

La fiecare tuns se oferă GRATUIT toaletele curente, respectiv: toaleta auriculară, toaleta podală și toaletă glandelor perianale. Medicii din clinică sunt oricând disponibili cu un sfat dacă în timpul manoperelor de cosmetică se observă anumite afecțiuni patologice.

De asemnea, în sezonul rece, se pot efectua manopere de retușare pentru a preveni apariția problemelor dermatologice cauzate de igiena necorespunzătoare a robei.

Programul de funcționare este de luni până sâmbată. Programările se pot face telefonic, având personal disponibil oricând să preia apelul dumneavoastră.

Pentru programări vă rugăm să folosiți datele noastre de contact sau formularul de alături.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214103469; 0784964432 (urgente)
Str. Sebastian, nr. 211C, sector 5,
Distribuie