Experti instalatii Nonstop

Urgente Instalatii Sanitare

Oferim servicii in regim de urgenta pentru interventii la instalatiile sanitare, instalatiile termice sau la instalatiile de canalizare la orice ora din zi si din noapte in toate sectoarele din Bucuresti

Apeleaza la noi pentru situatiile de urgenta la instalatiile sanitare sau la instalatiile de canalizare. Problemele cu infundare scurgerii de la WC n-au solutie. Daca fara apa mai stai in cazul in care s-a spart teava cu Wc-ul infundat e tare complicata treaba. Asadar daca ai probleme suna-ne pe noi. In cel mai scurt timp trimitem catre tine un instalator cu experienta pentru a rezolva problema.

 

Deoarece urgentele pentru instalatiile sanitare pot aparea la orice ora, iti punem la dispozitie echipe de instalatori gata sa intervina in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea avariilor sau pentru alte situatii tehnice. Ai incredere in noi intervenim rapid in toate sectoarele din Bucuresti.

Asiguram permanenta cu echipele pentru interventii urgente la  instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare. Echipele noastre vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor, acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare, instalatiile termice sau instalatiile de canalizare.

Galerie foto
  • ...