Koszti Andrei - Cabinet avocatura, Bucuresti

Drept Penal

Situatia economica actuala, raportata la dificultatile nivelului de trai, conjugat cu o legislatie permisiva in domeniu dar si cu alti factori auxiliari subiectivi, formeaza din dreptul penal o problematica complexa care trebuie tratata in toate cazurile cu maxima seriozitate dar si severitate.

Inmultirea si diversificarea faptelor infractionale incumba nevoia de celeritate in prevenirea dar mai ales in combaterea lor, aspect ce duce uneori la savarsirea de abateri grave din partea organelor de cercetare penala sau instante, care daca nu sunt depistate si inlaturate la timp printr-o atenta analiza efectuata printr-o aparare calificata, pot duce la aparitia unor grave erori judiciare.

Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii juridice in materie penala dupa cum urmeaza:

  • Consultanta juridica in materie penala cu privirea la fapte ce intra sub incidenta legii penale si a regimului lor sanctionator.
  • Redactarea plângerilor penale, pregatirea dosarelor, raspunsuri la solicitarile organelor de cercetare penala si reprezentarea intereselor clientului în fata organelor de cercetare penala
  • Asistare/Reprezentare in fata organelor de ancheta (politie si procuratura) in faza de urmarire penala.
  • Asistare/Reprezentare in faza de judecata in cauze penale indiferent de natura infractiunii.
  • Asistare in faza de executare a pedepsei (contestatii la executare; transferuri din penitenciare; actiuni de suspendare a executarii pedepsei sau liberare provizorie)
Galerie foto
  • ...