Scoala de Tenis BDK

Cursuri tenis pentru copii

...
Minitenis

Minitenis-ul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 -7 ani. Minitenis-ul este creat sa atraga copii catre tenis, dezvoltandu-le astfel pasiunea pentru sport. Lectiile de minitenis se vor desfasura intr-un mod distractiv si atractiv pentru cei mici, prin exercitii fizice, jocuri si concursuri care sa le dezvolte spiritul competitional, dar si capacitatea de cooperare si joc in echipa. Pe parcursul lectiilor de minitenis, copiii vor invata atitudinea generala pe teren, loviturile specifice tenisului (lovitura de dreapta si lovitura de rever); asezarea la minge; jocul de picioare; serviciul; voleul (voleul de dreapta si de rever); jocul de tenis precum si numeroase alte exercitii fizice si specifice tenisului.

 

...
Cursuri de initiere

Cursurile de tenis pentru intiere sunt pentru copii care deja au depasit varsta de 7 ani. Copii vor invata loviturile specifice tenisului, asezarea la minge, jocul de picioare, serviciul, voleul, toate acestea fiind imbinate si cu exercitiile fizice.

 

...
Cursuri pentru avansati

Cursurile de tenis pentru avansati presupun un antrenament mai intens, unde se va pune foarte mult accentul pe performanta, rezistenta si pregatire fizica si tehnico – tactica.