Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti

Parodontoza laser

...
Tratament parodontal laser

Cu totii ne dorim o dantura perfecta si un zâmbet de star de cinema, dar cât de mult timp ne acordam noua si cât din acest timp îl acordam efectiv îngrijirii danturii?

Credem ca este suficient sa ne spalam o data sau de doua ori pe zi pe dinti si totul s-a rezolvat în igiena orala, din pacate nu este deloc asa.

Câti dintre noi ne programam pur si simplu la un consult o data sau de doua ori pe an la un medic stomatolog?

Muncim mult, alergam de dimineata pâna seara, consumam tot felul de mâncare comandata din diferite locuri, fara sa stim cum si din ce ingrediente este produsa iar în weekend suntem doborâti de oboseala si nu mai avem timp nici de sport.

Asa încep problemele: oboseala cronica, cresterea în greutate, probleme medicale si în strânsa legatura, deteriorarea danturii. Apar carii, tartru, sângerari ale gingiei si uite cum parodontoza începe sa ne afecteze agresiv întreaga cavitate bucala, ducându-ne rapid spre pierderea dintilor.

 

...
Tratatea cu laser a periimplantitei

Periimplantita este o afectiune care afecteaza tesuturile din jurul implanturilor dentare, provocând infectie, durere, inflamare si sângerare. Daca este lasata netratata, poate duce la esecul implantului. Poate fi cauzata de diversi factori, cum ar fi o igiena orala precara, supraîncarcarea implantului dentar, expunerea suprafetei implantului din cauza retractiei gingiilor, infectiile bacteriene, bolile sistemice sau fumatul.

Tratamentul cu plasma bogata în trombocite (PRP) este o alternativa foarte buna pentru cei care cauta o solutie neinvaziva pentru periimplantita, cu efecte benefice asupra regenerarii tesuturilor si vindecarii ranilor.

Tratamentul cu PRP pentru periimplantita presupune injectarea solutiei în zona afectata. Factorii de crestere prezenti în autoplasma pacientului stimuleaza raspunsul natural de vindecare al organismului, contribuind la o regenerare îmbunatatita a tesuturilor si la reducerea inflamatiei. PRP ajuta, de asemenea, la îmbunatatirea fluxului sanguin catre zona afectata, ceea ce faciliteaza cresterea tesutului nou, sanatos. Tratamentul se efectueaza de obicei într-o singura sedinta si implica un disconfort minim.

Categorii
Date de contact
0310051302; 0784011430
Str. Sperantei, nr. 20, sector 2
Distribuie