Isotek Engineering, Usi industriale - Ilfov

Usi pietonale

...
Usi compozite cu una, doua ante batante

Usi compozite cu una, doua ante batante cu profil de otel mod. PLANE DOOR

Usi mod. PLANE DOOR cu deschidere cu una sau doua ante batante, realizate cu tocul din profil de otel zincat vopsit in culori RAL (excluse nuante Argintiu, Auriu), ce se fixeaza la jumatatea zidului cu dibluri. Anta structurala coplanara este realizata cu cadru intern perimetral acoperit cu foaie dubla de tabla, gr. 6-7/10, prevopsite in culorile standard ISOTEK (Alb-GRI similar cu Ral 7035 / 9002, alte culori la cerere), cu material intern izolant cu grosimea de mm. 45 ignifug; suprafata este protejata cu pelicula semiadeziva, care se inlatura la sfarsitul montajului (de catre instalatori la finalul posei ). Usi dotate cu balama cu doua aripi din otel vopsite negru, garnitura de bataie, glaf din tabla prevopsita, manere negre, yala tip ISEO cu cilindru, perie inferioara din nylon inserata pe profil - suport de aluminiu culoare neagra (zavoare sau sisteme de inchidere interne ptr anta secundara, la usa cu 2 ante).

...
Usa reversibila Rever

- Profil extrudat de aluminiu - In forma de ?Z? cu grosimea de 45mm PANELUL: - Laminat pe ambele fete - Cadru perimetral din lemn masiv - Interiorul din polistiren expandat Gr.25mm - Grosimea totala 33mm - Culori disponibile: gri - similar RAL 7035 FERONERIE: - 2 balamale cu doua aripi din aluminiu - Inchidere cu broasca LIVRAREA: - Kit - panou + toc, ambalate in carton si folie extensibila

...
Usa multifunctionala Multipla cu sau fara izolatie

Multipla este o usa metalica cu structura tip fagure, zincata si pre-vopsita, o solutie flexibila si practica pentru orice activitate comerciala, entitati publice sau private, adecvata pentru inchiderea spatiilor de dimensiuni medii, in care se folosesc usi cu 1 sau 2 canaturi. Vine in completarea gamei usii anti-incendiu Idra. Dimensiuni standard si la comands, deschidere spre dreapta sau spre stanga, structura nevitrata si robustete tipica otelului, izolatie standard din carton alveolar (optional din vata minerala pentru spatiile care necesita o izolatie termica redusa), flexibilitate si adaptabilitate la orice tip de perete. Toc din profil Z standard sau tubular, disponibil in versiunea zidita si cu sistem de ancorare, de colt sau coridor, in functie de tipul peretelui. Se poate personaliza cu supralumina si /sau luminatoare laterale vitrate sau nevitrate, transparenta cu optiune geam din sticla securizata, o vasta gama de culori, cu pretul printre cele mai joase la categoria sa. Disponibil in versiunea anti-panica sau cu maner/maner. Permite aplicarea de elemente diverse, de la usi cu unul sau doua canaturi la cele cu luminatoare laterale si supralumina vitrate sau nevitrate, o ampla gama de culori. Multipla este usa care satisface orice cerinte de inchidere tehnico-comerciala. SPECIFICATII TEHNICE Usa multifunctionala, accesorii si caracteristici tehnice standard in conformitate cu productia noastra. Toc din profil Z pe 3 laturi din otel zincat vopsit, cu ancore, optional garnitura pe 3 laturi, balamale cu 3 aripi reglabile pe inaltime pe sfera din otel vopsit, inchidere automata cu arc elicoidal de torsiune incorporat in balama, vopsire cu pulbere de poliester epoxidic de culoare fildes deschis, asemanatoare culorii RAL 9010. Canat nevitrat, cu foi din otel zincat, vopsit sau pre-vopsit in culoarea fildes deschis, asemanatoare culorii RAL 9010, izolatie din structura tip fagure, broasca ingropata cu 1 punct de inchidere cu cilindru, cu fals cilindru Yala din PVC, cu 1 cheie patentata standard cu cifru, manere pentru prevenirea accidentelor (maner/maner) pe placa din rasina de culoare negru opac. Instalare in spatii interioare, ferite de soare si ploi, pe orice tip de perete, deschidere prin impingere spre exterior, vopsire in culori RAL la alegere. Grosime usa 50 mm, grosime usa + toc 60 mm. Optional: toc cu sistem de ancorare (pentru ziduri din ciment sau cladiri de patrimoniu), manere si/sau bara anti-panica, incuietoare cu maner sferic tip ?push to open", amortizor inchidere usa, electromagneti, geamuri rectangulare si circulare, grilaje de aerisire, deblocare electrica, placi metalice pentru protectia usii la lovire, supralumina si luminatoare laterale, tocuri din profil tubular metalic tip Z-L-T, disponibilitate si in dimensiuni la comanda.

Categorii
Date de contact
0727.228.619
Soseaua Bucuresti 51, (Dj 601), Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie