PI MON SERV COM - Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti

Deratizare

...
Deratizare institutii de stat Bucuresti

Pentru deratizare institutii Bucuresti echipa noastra este pragatita sa intevina astfel incat prezenta sa nu fie simtita de angajati. La solicitarea unei echipe de deratizare Bucuresti colegii nostri se mobilizeaza imediat incepand cu o inspectie amanuntita a cladirii si a vecinatatilor.

Urmarim semnele specifice ale rozatoarelor, facem un plan de actiune, montam capcane si folosim substante chimice care pot afecta intreaga colonie de rozatoare.

Pe langa pericolul pe care acestia il prezinta pentru sanatatea omului, exista riscul ca rozatoarele sa deterioreze documente importante. Nu asteptati, apelati la profesionisti in deratizare Bucuresti.

...
Deratizare spatii private Bucuresti

Orice afacere comerciala se poate lovi de prezenta rozatoarelor. Serviciile noastre de deratizare Bucuresti sunt adaptate la nevoile specifice ale fiecarui spatiu.

Astfel, folosim substante care nu sunt daunatoare oamenilor si montam capcane dupa ce am studiat cu atentie urmele lasate de soareci si sobolani.

Datorita usurintei de transmitere a bolilor de la sobolan la om, recomandam o interventie de urgenta. Pentru deratizare Bucuresti apelati numarul 0727 524 308 sau numarul 0727 524 020 si o echipa de profesionisti in servicii DDD Bucuresti va pleca imediat catre locul mentionat.

...
Deratizare proprietati rezidentiale Bucuresti

Aveti nevoie de servicii de deratizare Bucuresti? Luam masuri imediat! Combatem rozatoarele si impiedicam inmultirea lor.

Soarecii si sobolanii sunt un pericol pentru sanatatea oamenilor, atat prin contaminarea alimentelor cat si prin muscaturi. Deratizarea proprietatilor, atat chimica cat si mecanica (capcane),  presupune un o inspectie amanuntita si un plan de combatere bine stabilit.

Nu riscati inmultirea rozatoarelor, acestea sunt mamifere istete foarte greu de prins. Apelati la profesionosti in deratizare Bucuresti si problema soarecilor sau a sobolanilor este ca si rezolvata.

Categorii
Date de contact
0727524308; 0727524020
Splaiul Unirii, nr. 160, corp ADM, parter, cam. P1, sector 4
Distribuie