PVC Expert - Tamplarie PVC si aluminiu Bucuresti

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare din Aluminiu se monteaza pentru a proteja casa de intemperii sau in cel mai rau caz, de daunatori: animale sau hoti. Da da, rulourile exterioare iti pot proteja casa de hoti. Cat timp esti plecat de acasa sau noaptea in cazul in care locuiesti intr-o zona nesigura, acestea pot bloca accesul si vizibilitatea catre casa ta.

 
ATENTIE! Rulourile pe care noi le montam au in interiorul lamelei spuma poliuretanica, ceea ce le confera un plus de protectie si siguranta. Recomandam instalarea de rulouri exterioare in orice anotimp.

 
Expert-PVC monteaza rulouri exterioare din aluminiu de peste 10 ani. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, astfel tamplaria va rezista in fata: ploii, prafului, frigului, razelor solare si nu numai.

De asemenea rulourile exterioare izoleaza mult mai bine de frig si zgomot. Astfel mare parte din frigul de afara si zgomotul produs de masini, tren, avioane sau vecini galagiosi, va ramane in exterior pentru ca tu sa te poti bucura de liniste in interiorul locuintei tale.

Galerie foto
  • ...