ReparatiiFerestre.ro - Reparatii tamplarie termopan, Bucuresti

Reparatii tamplarie

Daca aveti nevoie de service termopane, fie ca vorbim de reparatii termopane sau de reparatii la tamplarie, contactati-ne pentru o programare.

Reparatiile tamplariei presupun o feronerie reglata complet.

Calitatea unui geam termopan va fi intotdeauna sustinuta de partea sa tehnica, de o feronerie reglata complet, insa si de aspectul vizual care se va evidentia printr-o pozitionare geometrica a canaturilor mobile la cote corecte in raport cu tocul sau chiar si cu celelalte canaturi.

Reglajul va avea loc doar in momentul in care avem o feronerie si o tamplarie curata, iar masuratorile laturilor cercevelei sunt paralele si egale.

Pasi in reparatiile tamplarieiAducerea canaturilor la aceeasi inaltime 

Se deschide fereastra si se regleaza din balamale inaltimea canaturilor, pana se ajunge la un nivel de echilibru, care sa permita inchiderea etansa a balamalelor pe toc.

Reglarea distantei dintre canat si toc

Se regleaza distanta dintre profilul canatului si toc, astfel incat canaturile sa fie la aceeasi distanta de marginile profilelor verticale ale tocului. Pentru a verifica schimbarile aparute, se va introduce o bucata de hartie colorata intre marginea canatului si golul existent, care ne permite sa confirmam reglarea completa a canaturilor.

Se aduc canaturile in pozitie verticala

Verticalitatea canaturilor se va modifica astfel incat foaia de hartie sa inregistreze aceeasi distanta ca si in dreptul balamalei de jos. Pentru o feronerie pozitionata corect, este de preferat ca ambele canaturi sa inregistreze aceleasi valori.

Inchiderea canaturilor

Se inchid canaturile, o feronerie fiind completa in momentul in care canaturile sunt amplasate in colturi cat mai apropiate.

Reglarea zavorului

Cu ajutorul unei surubelnite se roteste surubul de prindere pentru pozitionarea sa adecvata, astfel incat sa se permita o intrare nefortata a zavorului si oferind securitate incaperii.

Se regleaza blocatorii perimetrali

Pentru a avea parte de un maner corect pozitionat, se repara blocatorii perimetrali. Pornind de la modul lor de amplasare, vertical sau orizontal, se roteste fiecare extremitate, catre exterior daca se doreste scaderea presiunii pe tamplarie sau catre interior daca se doreste cresterea presiunii. Se va verifica reglajul blocatorilor perimetrali utilizand si in aceasta etapa hartia colorata.Pentru o feronerie reglata complet se vor unge toate componentele care intra in contact direct si executa orice miscare fata de alta componenta a sistemului.

Reparatii tamplarie Bucuresti

Galerie foto
  • ...