Stevizo Serv dezinsectie, deratizare, dezinfectie Bucuresti

Deratizare

Vrei sa scapi de soareci sau sobolani?

Noi te scapam acum de rozatoare! Oferim servicii de deratizare profesionala, rapida si ficienta.

Masurile de combatere se aplica:
Deratizarea este de interior si exterior; se efectueaza in mod organizat, cuprinzand intrega zona infestata.
Actiunea preventiva se va executa trimestrial in spatiile cu destinatie sanitara,invatamint ,alimentatie,etc. si semestrial in celelalte spatii . Actiunea de combatere in focar se va executa in caz de necesitate fiind generala si simultana.

Deratizarea este un serviciu care previne si combate transmisia unor boli de catre rozatore, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate.

Rolul rozatoarelor in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, este bine cunoscut.
Soarecii, dar mai ales sobolanii, sunt rezervoare de infectie si vectori, raspandind boli precum: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare etc.
La acestea se mai adauga si faptul ca sobolanii si soarecii distrug, polueaza si fac inutilizabile mult mai multe alimente, instalatii, spatii, decat alimentele consumate, facand astfel ca pierderile provocate de ei sa devina inestimabile.
Deratizarea este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct – fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri, care dupa ce gasesc hrana ii aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care se pot folosi substante care lucreaza in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).
Substantele folosite sunt, momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice.
Substantele de noua generatie, pe baza de hidroxicumarine(ex. brodifacum-Facorat) induc moartea in 5-7 zile provocand hemoragie interna si paralizia sistemului nervos central.
Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc) .

Pentru aceasta operatiune se vor folosi produse profesionale si anume: statii de intoxicare plastic pentru sobolani si soareci, statie intoxicare carton pentru sobolani si soareci, solutii si momeli pentru prinderea soarecilor si sobolanilor.

Galerie foto
  • ...