Termopane Buftea - Proiectare, executie si montare tamplarie PVC cu geam termopan

Termopane Buftea - Despre firma

Termopane Buftea are ca obiectiv indeplinirea cu eficienta, profesionalism si seriozitate a oricarei lucrari de proiectare, executie si montare a tamplariei PVC cu geam termopan.

Colaborand cu cei mai mari producatori de materii prime din acest domeniu va asiguram ca lucrarea de care aveti nevoie va fi executata la standard inalt cu multa seriozitate si respect indiferent ca este vorba de inlocuirea unei usi/ferestre sau echiparea unei intregi cladiri.

Termopane Buftea se adapteaza tuturor cerintelor clientilor atat din punct de vedere al stilului fie el modern sau traditional cat si al securitatii si eficientei energetice.

Gama noastra include toate serviciile enumerate mai jos:

USI EXTERIOR    USI INTERIOR     USI ARMONICE     FERESTRE     GRADINA DE IARNA     RULOURI EXTERIOARE     GLAFURI FERESTRE     PARTITII DE STICLA     JALUZELE ORIZONTALE     ROLETE     USI DE GARAJ     PLASE INSECTE     

Cea mai buna calitate

Fie ca este vorba de montarea unei singure ferestre sau echiparea unei cladiri intregi noi va garantam folosirea de materie prima de cea mai buna calitate. De asemenea, daca dumneavoastra aveti preferinte pentru materiale de o anumita firma noi ne vom adapta cerintelor dumneavoastra. Scopul nostru este de a duce lucrarea dumneavoastra la bun sfarsit cu profesionalism si seriozitate.

Inspirati-va din galeria noastra foto pentru a alege design-ul care credeti ca s-ar potrivi cel mai bine incaperii dumneavoastra. Imaginile provin de pe solarlux.com si garantam ca design-ul si calitatea lucrarii vor fi cel putin de acelasi standard insa la un pret mai convenabil.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0757064064; 0763064064
Str. Avionului, Nr. 26, Sector 1, Bucuresti
Distribuie