CTG Auto Parts service auto Bucuresti

Servicii diagnoza computerizata

Masina ta are nevoie de o diagnoza computerizata? Aici vei avea parte de cele mai bune servicii!

Cele mai multe masini folosite in prezent au in dotare o unitate centrala electronica, numita si ECU. Diagnoza auto computerizata este, de fapt, verificarea cat mai precisa a defectiunilor pe care le poate suferi o masina.

Aceasta diagnoza poate fi facuta numai de catre specialisti, iar cel mai eficient mod prin care se poate afla ce este in neregula cu masina dumneavoastra este cu ajutorul unui software. La Revizie Auto Service folosim cele mai moderne module de diagnoza computerizata de pe piata. Prin intermediul acestora, putem descoperi unde anume exista erorile si problemele. De asemenea, putem sterge erorile vechi si oferim optiunea de regenerare a softului filtrului de particule.

Punem pe primul plan multumirea clientilor, iar acest lucru se reflecta in serviciile pe care le oferim.

Daca doriti o diagnoza computerizata, veniti cu masina la Revizie Auto Service, in Bucuresti!

Daca va doriti servicii rapide si profesioniste, oferite de specialisti cu experienta, la preturi accesibile, la noi veti gasi cele mai bune oferte!

Cand vine vorba despre masina dumnevoastra, nu faceti compromisuri! Defectiunile, chiar si cele aparent minore, pot afecta buna functionare a automobilului pe care il detineti.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, ne puteti contacta telefonic, ori pe site.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728672787; 0773903669; 0726081693
Sos. Morarilor, nr. 2, sector 2,
Distribuie