Don Carlo - Jaluzele, rolete, rulouri, usi garaj, Pantelimon / Ilfov

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt disponibile intr-o gama variata de culori : albe, colorate, imitatie lemn, metalizate sau sidefate.

Jaluzelele orizontale sunt fabricate din banda de aluminiu eloxat de cea mai buna calitate cu latimea de 16 mm sau 25 mm iar grosimea de 0,18 mm. Suprafata minima facturabila este de 0,70 m.p.Actionarea se face cu un mecanism automat cu tije de plastic, pozitionabil stanga sau dreapta.

 

Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, jaluzelele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilobatant.Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomata in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pâna la nivelul dorit.Se pot monta pe orice tip de rama a geamului (de exemplu, la geamurile termopan, se pot monta intre baghetele tamplariei de PVC sau aluminiu, evitandu-se astfel gaurirea tamplariei).

 

Galerie foto
  • ...