Reparatii termopane Berceni

Modificari termopane

Modificarea ferestrelor si usilor de termopan este un proces relativ simplu, profilele termopan fiind foarte versatile din punct de vedere al modificarii unei structuri de termopan deja creata si montata.

Cu toate acestea, pe parcursul acestui proces trebuie sa se tina cont de faptul ca modificarile efectuate nu trebuie sa afecteze structura de rezistenta a ferestrei si nici parametrii de izolare termica si fonica a acesteia.

Cea mai frecventa modificare la termopan este aceea de a modifica sensul in care fereastra sau usa se deschide. Alta modificare este reprezentata de adaugarea de functionalitati ferestrelor termopan ce sunt echipate doar cu deschidere simpla, in sensul transformarii lor in ferestre cu deschidere oscilobatanta. Modificarea acestui tip de fereastra este posibila prin montarea unei feronerii oscilobatante.

De asemenea, mai sunt posibile urmatoarele tipuri de modificari ale ferestrelor termopan: decuparea unei gauri in acestea pentru introducerea burlanului de evacuare al hotei, impartirea geamului, inlocuirea geamului cu un panel sau invers.

Prin gama noastra de servicii, va oferim consultanta si asistenta in cazul unei modificari a oricarui tip de tamplarie cu geam termopan.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741052758
Str. Radu-Voda, , nr. 3B, Berceni, judetul Ilfov
Distribuie