Planet Safe, Sisteme de securitate electronice si mecanice - Bucuresti

Deblocari case de bani si seifuri

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor interventii de deblocare si service pentru case de bani, seifuri de mici si mari dimensiuni, casete de valori, usi de tezaur, etc.

Interventiile pot fi :

Planificate ( din 6 in 6 luni ) pentru urmatoarele tipuri de operatii :Seif echipat cu una sau mai multe incuietori ;Usa de tezaur echipata cu una sau doua incuietori ;Casete de valori cu una sau doua incuietori.La cererea inopinata a clientului ( incuietoare blocata )pentru urmatoarele tipuri de operatii:Seif echipat cu una sau mai multe incuietori ;Usa de tezaur echipata cu una sau doua incuietori ;Casete de valori cu una sau doua incuietori.Incuietorile mecanice si electronice folosite:

  • incuietoare Mauer tip 70091 VdS 1 cu doua chei cu barbie dubla, incuietoare Mauer tip 70076 VdS 2 cu doua chei cu barbie dubla,
  • incuietoare SECU tip S2700U VdS 1 cu doua chei cu barbie dubla, incuietoare SECU tip S4700U VdS 2 cu doua chei cu barbie dubla,
  • incuietoare CAWI tip 1819 VdS 1 cu doua chei cu barbie dubla, incuietoare CAWI tip 1821 VdS 2 cu doua chei cu barbie dubla,
  • incuietoare S&G tip 6730 VdS 1 cu cifru mecanic, incuietoare S&G tip 6630 VdS 2 cu cifru mecanic,
  • incuietoare La Gard tip 3330 VdS 1 cu cifru mecanic, incuietoare La Gard tip 3332 VdS 2 cu cifru mecanic,
  • incuietoare KABA Serie LC tip TLCM, VdS 1 cu cifru electronic si temporizare la deschidere, incuietoare KABA Auditcon tip T52 VdS 2 cu cifru electronic si temporizare la deschidere,

Montajul si service-ul sunt realizate de catre echipe specializate in Bucuresti si in tara. Experienta acumulata in decursul celor 3 ani de activitate face ca echipa de service sa fie capabila sa rezolve orice problema in scurt timp. Astfel, societatea noastra va asigura proiectare, garantie prelungita, asistenta tehnica gratuita la montaj, service post-garantie.

Prin service , furnizorul se obliga sa asigure verificarea la fiecare jumatate de an a produselor, fapt ce va fi prezentat printr-un dosar de service ce va contine toate datele cu privire la constatari, remedierea defectiunilor, inlocuirea subansamblelor defecte, etc. inscrise in raportul de service si fisa de verificare, specificate pentru locatiile bancii.

In cazurile in care pentru remedierea defectiunilor este necesara inlocuirea unor produse sau echipamente, aceste inlocuiri se vor realiza cu produse sau/si echipamente de acelasi tip sau similare dar compatibile din punct de vedere functional cu intregul sistem, procurate de catre executant, in conformitate cu standardele nationale si europene.

Inlocuirile de echipamente sau/si materiale defecte se efectueaza cu acordul ambelor parti, pe baza unei analize tehnico-economice, ale carei concluzii nu trebuie sa afecteze pe fond rezultatul urmarit si parametrii tehnico-functionali stabiliti pentru buna functionare a sistemului.

Executantul se obliga sa intervina in termen de max. 36 ore in zilele lucratoare de la momentul anuntarii in scris a defectiunii, prin prezentarea la sediul respectiv pentru constatarea si remedierea defectiunii. Executantul isi asuma intreaga responsabilitate pentru toate operatiunile executate si pentru procedeele de executie utilizate.

Pentru echipamentele inlocuite, garantia este de 24 luni de la data finalizarii lucrarii si semnarea procesului-verbal de receptie.

Galerie foto
  • ...