Acasa Conteaza - servicii ingrijire la domiciliu

Despre noi

Acasa conteaza este o companie nationala de servicii de îngrijire la domiciliu. Suntem specializati în lucrul cu clientii si familiile acestora care necesita îngrijire sociala în propriile case. Oferim un serviciu unic de vizite de îngrijire personalizate, de la vizite in scopul ingrijirii personale a fiecarui client, pana la curatenie, cumparaturi, plati ale facturilor precum si asistenta ce include activitati sau deplasari catre programari la spital sau doctor de familie, policlinica, etc, asigurand un transport al clientului in siguranta.

Acasa Conteaza, ofera îngrijire la domiciliu de înalta calitate si asistenta pentru a va mentine în siguranta, confortabil si a trai independent în propria casa.
Pachetele de îngrijire la domiciliu construite în jurul tau te sprijina pentru a-ti mentine stilul de viata ales, de la o vizita pe zi minim 2 ore pâna la 12 ore, in functie de cerintele fiecarui client in parte. Credem ca fiecare client este unic, cu propriile preferinte si nevoi individuale. Asadar, va mentinem controlul si va oferim îngrijirea si sprijinul dorit, unde si când doriti, iar servciul de îngrijire la domiciliu il realizam asa ca trebuie sa fie la fel.

Galerie foto
  • ...